Desinatör Görsel Eğitim Seti Çıktı

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92



Merhaba,
Desinator.org eğitim setini seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Desinatörlük mesleği, bir tekstil ülkesi olan ülkemizde her geçen gün daha çok rağbet görmektedir. Ancak sektörün vazgeçilmez bir kolu olan desinatörlük için gerek dünyada, gerekse ülkemizde herhangi bir temel eğitim verilmemekte, desinatörler kendi bilgi, becerileri doğrultusunda bu mesleğe atılmaktadırlar. Bu da doğal olarak, böylesine önemli bir alanda sıkıntıların yaşanmasına neden olmaktadır.

Bizler, desinatör.org Eğitim Seti ile yaygın ve çok da profesyonel olmayan bu uygulama devrini kapatıp daha bilinçli ve kaynağından öğrenilebilir bir eğitim dönemini başlatıyoruz.

Desinator.org eğitim seti ile iş hayatınızda yeni bir sayfa açacak, mesleki yaşamınızda başarılara imza atacaksınız.
desinatör.org Eğitim Seti bu sektörde başarıya ulaşıp kariyer yapmak için gerekli olan her şeyi sizlere sunmaktadır.

Eğitim setiyle aşama aşama ilerleyip, hiçbir ayrıntıyı atlamadan mesleğin püf noktaları hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Desinatörlüğün tüm inceliklerini ve ayrıntılarını rahatlıkla kavrayabilecek, uygulamalarınızda sağlıklı sonuçlar elde edeceksiniz. Dersleri dikkatle takip edip uyguladığınız takdirde kısa süre içinde desinatör olarak iş haytına atılacaksınız.

Eğitim setimiz görsel konu anlatımlarında size bu yolda atacağınız ilk adımın kapısını sonuna kadar açabilecek donanıma sahiptir.

desinatör.org Eğitim Seti anlatım bakımından anlaşılır bir üsluba sahiptir fakat şunu unutmamak grekir ki her şey kişinin elindedir, başarının yolu doğru şekilde bilinçli yöntemlerle çalışmaktan geçmektedir.
Yol göstermek bizden, başarı ise sizden…

Tüm meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.
www.desinator.org

Eğitim Setinde Neler Anlatılmaktadır?
Bu eğitim setinde emprime Baskı (parça baskı), Rosyasyon, Metraj, Eşarp desen tasarımı, tram, renk ayırımı, deseni tarama-birleştirme, gri tonlardan tram desen çalışması, deseni temizleyerek çalışmak, eskitme dokulu çizim, sıfırdan özel tasarım, çizim teknikleri, Metraj raport, pano metraj gibi her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. Eğitim setinin amacı size desinatör mesleğini en iyi şekilde öğretmektir. Eğitim seti 1 dvd, 13 ders ve 125 dakikadan oluşmaktadır.

Bu Eğitim Seti Faydalı Olur mu?
desinatör.org Eğitim Setinde yalın ve akıcı bir dil kullanıldığından, neyi nerede kullanacağınızı çok iyi bileceksiniz. Eğitim setinde izlediğiniz her konuyu ve örneği, uygulayarak yapmanız, konuya daha hakim olmanızı sağlayacaktır. Eğitimin sonunda hepiniz desinatör mesleğini en iyi şekilde öğreneceksiniz.

Setin Fiyatı ne kadar?
149 TL. (toplu alımlarda indirim yapılır)

Sipariş için TIKLAYIN



Gittigiyor üzerinden kredi kartı ile satın almak için TIKLAYIN
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
Desinatör Eğitim Setınız Desinatör adaylarına hayırlı olsun Ömer Bey, adınıza çok sevindim, eminim içerisinde birçok faydalı bilgi mevcuttur.
 

Fairytale

Üye
Kayıt
16 Ocak 2010
Mesaj
184
Tepki
3
Emeğinize sağlık Ömer Bey.İçerik olarak çok zengin bir eğitim seti.Faydalı olacağına inanıyorum.
Hayırlı olsun.
Başarılar...
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Uzun zamandır uzak kaldım siteden,evdeki pc min çokmüş olması,işyerindeki yoğunlumdan dolayı...
Herneyse....
Ama Desinatör Görsel Eğitim Seti görünce ..., çoook dugulandım.
Emeyi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Umarım herkese faydalı olur.
 
Yukarı Alt