G --ucak ?

yazarcizer

Üye
Kayıt
7 Nisan 2010
Mesaj
54
Tepki
1
Duramadım; yaklaşık on dakikada fikri bulup yarım saat içinde uygulamaya çalıştım. 'G' harfine uyarlamak şart değil sanırım?

 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Teşekkür ederim Seyit Ali Bey, arkadaşımıza, sırf direkt yardım istemeyip, kendisi de birşeyler için çabaladığından dolayı farklı fikirler sunmaya çalıştım.
Umarım bunlar kendisine faydalı olur.
 

meltem09

Üye
Kayıt
1 Mayıs 2010
Mesaj
6
Tepki
0
Arkadaslar gercekten cok yardimci oldunuz ccokkkkkkkkkkkkkkk tesekkür ederim. Kac gündür G yle ugrasmaktan resmen kilitlendim:) degisik bakis acilarina ihtiyacim vardi sagolun valla

Yazarcizer, senin yaptigina benzer sunu yapmistim

G gibi olmadi diye biraktim
"O" da cok daha güzel olmus. SAGOL
 

yazarcizer

Üye
Kayıt
7 Nisan 2010
Mesaj
54
Tepki
1
Rica ederim.
Evet açıkçası uçuş denemeniz başarılı olamamış:) Sebebi açık; grafik tasarımın, bütünlük, kavram-form-üslub uyumu, hiyerarşi, ritim-devamlılık, tipografi, espas, leke, denge, kontrast vs. gibi iyi bilinmesi ve tecrübelerle iyice pekiştirilmesi gereken pek çok meselesi var. Bunları, bizzat okulundan veya bir ustadan iyice öğrenmeden 'uçuş'a geçmemek lazım, yoksa markanın yere çakılması kaçınılmazdır. :)

O yüzden, bu rotayı takip etmenizi öneririm:

http://www.ibrahimerguden.com/?p=264
http://www.ibrahimerguden.com/?p=269

İyi seyirler...
 

meltem09

Üye
Kayıt
1 Mayıs 2010
Mesaj
6
Tepki
0
Evet ama kendimde begenmedim demistim zaten.Logo tasarimi zor is tabiiki herkes yapamiyor egitim sartkatiliyorum ama grafik mezunu cok profesyonel bir grafikerde olsaniz müsterinin zevki ve fikri sabitse istemediginiz calismalara imza atmak zorunda kalmadinizmi hic?Sizin yaptiginiz logoyuda gösterdim kendi yaptiklarimla birlikte yok illa G den ucak ciksin istiyor. Kanat falanda degil komple ucak
 
Yukarı Alt