grafik tasarımcılar meslek birliği

nazmiyyeah

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar,

Mayıs ayı itibarıyla, mesleğimiz ile ilgili yaşanan sorunları dile getirip çözmek, meslektaşlar arası dayanışma sağlamak, ticari tasarımlarımızın ya da sanatsal anlamda ürettiğimiz fikir ve eserlerin telif haklarının hukuki takibini yapıp korumak, mesleğimizin saygınlığına gölge düşüren dahili ve harici yapılanma, eylem ve düşüncelere karşı net tavır ortaya koyabilmek adına bir meslek birliği kurmak için adım atıldı. Bazı mesleki e-posta gruplarından duyurusu yapılan birlik oluşturma çağrısının ardından ilgi giderek arttı. Şu an mesleğimizin duayenlerinden, henüz öğrenci olan meslektaşlarımıza kadar birçok katkıyla sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Sizleri de, hepimizi ilgilendiren bu yeni oluşumun yapıtaşı olmaya davet ediyoruz. Yapılan iki toplantının içeriğini ve diğer ayrıntılı bilgilere siteden ulaşabilirsiniz.
Duyarlılığınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

http://www.grafikerlermeslekbirligi.com/

Nazmiye Yağcı, Grafik tasarımcı
GMB halkla ilişkiler sorumlusu yrd.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Mesleğimizi bi arada tutarak , birlik sağlayarak sektör çalışanlarını haklarını koruyacak olan grafik tasarımcılar meslek birliği'inde hepimizin yer alması bir görevdir.

Grafikerler.org olarak bu oluşumu destekliyoruz.
 

nazmiyyeah

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesaj
4
Tepki
0
duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. gelişme ve toplantıları siteden takip edebilirsiniz. yakında bir toplantımız daha olacak. ben buradan da bildiririm.
herkese kolay gelsin.
 

grafikrim

Üye
Kayıt
17 Aralık 2007
Mesaj
13
Tepki
0
ankaradaki üyeler böle bir buluşmaya katılamıycakmı yani ankaradada böle bir düzenleme yapılamazmı.kalkıp istanbula gelmek isterdim tabi ama:(..
 

nazmiyyeah

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Ankara'dan da katılım var elbette :) birliğe üye olmanız için kent önemli değil ama gün gelir büyük bir toplantı olur, katılmanız çok iyi ve güzel olur. katılamasanız da canınız sağolsun :)
 

nazmiyyeah

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Merhaba ceddindeden, bu sitede bulunuyorsanız yani grafik ile iç içeyseniz birliğe de katılabilirsiniz sanırım :)
 
Kayıt
14 Haziran 2008
Mesaj
22
Tepki
0
mesleğimizi ve meslektaşlarımızı sonuna kadar desteklemek bence borcumuz olan birşeydir.Bu konu için teşekkür ederim.
 
Yukarı Alt