grafiker ve stajyer grafiker aranıyor

Durum
Konu kapatılmıştır.

bünyamin

Üye
Kayıt
15 Mayıs 2009
Mesaj
11
Tepki
0
İlanınız bu sene de geçerliyse ;
İlgili Kişiye
Lisans mezunuyum.26 yaşındayım.Grafik tasarım sertifikam var.Kendimi geliştirmek istiyorum.Freehand,photoshop,illustrator,quarkxpress,indesign kullanıyorum.
Sizinle çalışmak istiyorum
 
Kayıt
9 Haziran 2009
Mesaj
3
Tepki
0
DR.oktay duran anadolu matbaa meslek liseinde grafik ve fotoğrafçılık okuyorum yaz ve staj dönemi iş bulmaya çalışıyorum kendimi geliştirebilceğim bir iş arıyorum ilgilenirseniz sevinrim. İyi çalışmalar
 
Kayıt
6 Ekim 2008
Mesaj
34
Tepki
1
merhaba yeriniz nerde bende bilge adamda eğitim aldım ıllustrator freehand photoshop ındesıng kullanyorum çalışmlarım var.avrupayakında yardımcı grafıker olarak .çalışabılırım.. iyi günler
 

foreign

Üye
Kayıt
23 Ekim 2007
Mesaj
10
Tepki
0
3 senedir grafiker olarak çalışıyorum. sizinle çalışmak isterim. Anadolu yakasında oturuyorum.
 

foreign

Üye
Kayıt
23 Ekim 2007
Mesaj
10
Tepki
0
3 senedir grafiker olarak çalışıyorum. sizinle çalışmak isterim. Anadolu yakasında oturuyorum. photoshop, corel, freehand ve quarkxpress programlarını kullanıyorum. gazete, dergi ve diğer ajans işleri (katalog,broşür,logo...) tasarımları yapıyorum.
 

fatihk

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
1
Tepki
0
merhabalar.Ben lise mezunuyum şu anda dışarıdan 4 yıllık üniversite (açıköğretim) okumaktayım.Grafik-Tasarım üzerine kursa gittim,kursu başarıyla bitirip sertifika aldım.şimdi iş aramaktayım.Stajyer olarak olursa daha iyi olur.Olumlu olduğu takdirde beni bilgilendirmenizi rica ederim.
 

hacer

Üye
Kayıt
5 Eylül 2009
Mesaj
2
Tepki
0
mrb grafik ftograf 4snf ögrencisiyim staj yeri arıyorum ilanınızla ilgileniyorm..
 

callipso

Üye
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
2
Tepki
0
merhabalar
İstanbul üniversitesi tasarım basım bölümünü bitirdim, suan Kocaeli Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Freehand ve photoshop programlarını kullanabiliyorum. Kurumsal kimlik ( logo tasarımı, antetli kağıt, kartvizit, zarf..) gazete ilanı, dergi tasarımı bilgim dahilindedir. staj deneyimim vardır. kendiimi geliştirmek için stajer olarak çalışmak istiyorum.
iyi günler dilerim
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt