Acemice olduğu için o eleştiri yapıldı zaten. Ne demeliydik "Tasarımınız vs. vs. olmuş önce bunu halledin gramere sonra bakarız" mı? Tasarım bir bütündür ve içindeki bütün materyaller (yazılarda dahil) bir parçasıdır.
Farkında olmadan yapılmış bir hatadır. uyardığınız için teşekkür ederim sayın Threebudha.
Ben sonuçta birşeyler öğrenmek için uğraşıyorum. iyi veya kötü eleştiri güzeldir. Fakat aşağılayıcı şekilde yapmak yanlıştır. sonuçta ben daha yolun başındayım illaki hatalarım olabilir. Bunu uyarılması güzel ama 'hiç değilse' kırıcı olmamak lazım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim sayın wolferline.
Eğer bu yorumum için aşağılayıcı tabirini kullandıysanız hayatınızda hiç gerçek bir eleştiri almamışsınız demektir. Neyse daha fazla uzatmayacağım seçtiğiniz yolda umarım başarılı olursunuz.
sen bu darzına takıl diye yazıldı zaten kardeşim.. Sen ilk önce yaptığın eleştirilerde samimi ol,ondan sonra beni ve ya diğer bir arkadaşımızı eleştirmeye çalış. Yapılan ve icraa edilen faliyet belli.. Bu yüzden sıkıntı yok.. Sanada Çalışmalarında kolay gelsin..!
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.