Halim::::...Trafik Konulu Afiş-1

halim742

Üye
Kayıt
8 Ocak 2010
Mesaj
75
Tepki
0
@nergis kamer
Nergis hanım benim ne size nede formda ki diğer arkadaşlara çalımalarım hakkında eleştiri yapmayın demedim. Çünkü böyle demiş olsam formda çalışmalarımı yayınlamamın hiç bir anlamı kalmaz. Gerektiğinde en acımasız eleştiriyi yapacaksınız ama bu Ahlaki sınırlar içerisinde olmalıdır. Evet fitili belki siz Ateşlediniz ama çalışmam hakkındaki görüşlerinizi de eklediniz bende olumlu birşekilde teşekkür ettim ve dolayısıyle Afişte geçen "one minute" için gerekli açıklamayı yaptım. Ama bütün eleştirileri kendi üzerinize alınmanıza üzüldüm. Evet İngilizce yerine Türkçe yazılabilirdi ama Afişte amaç dikkatleri üzerine çekmekse bence her türlü söz ve materyalden yararlanılmalıdır. Katılırsınız veya katılmazsınız ben böyle düşünüyorum.
Ama ısrarla beni polemiğe çekmek isteyen arkadaşlar çalışmamı bir yana bırakarak özellikle sözü geçen 2 kelimeyi
defalarca yüzüme vurdular. sanki ben o 2 kelimeyi söyleyen siyasi liderin sempatizanıymışım gibi gösterilmeye çalışıldım. Asıl beni çileden çıkaran neden bu oldu. Diyorsunuz ki ben Erkan beye katılıyorum. Bu demek oluyor ki bana karşı yapmış olduğu eleştirileri aynen destekliyorsunuz. Banimde size ve formda bana eleştiri yapan arkadaşlara önerim, ne olursa olsun lütfen tarafsızlığınızı elden bırakmayın.
Olaylara tek taraflı bakmak geri kalmış Sütatikocu beyinciklerin işidir.
Benim Erkan'la hiç bir alıp veremediğim yoktur. Erkan olayı sadece bir noktaya çekmek istedi bende Erkana bir türlü anlatmak istediğimi kabullendiremedim. Normalde Erkan çalımalarım hakkında yorum yapmazdı ama nedense sanki o gün onu bu 2 kelime rahatsız etmişki yorum yapmış. Ama yinede söylüyorum konu ne olursa olsun sizlerden ricam "TARAFSIZ'lığınızı" elden bırakmayın. En içten saygılarımla...
 
Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
@halim742

Evet yararlanılmalıdır ama kurallarında dışına çıkmamak gerek. Siz o ONE MİNUTE yazısını belki esrpi olsun (veya herneyse) diye yazdınız ama, türkiyede birçok grafiker ve birçok dil bilgisi öğretmeni var. ve bu afişe baktıklarında direk gözlerine o hata çarpıcak. tasarımcıların çoğu belki bu yuzden afişi incelemeye gerek duymuycak.
ve dedinizki "konuyu tek tarafa taşıyorlar". yapılan yorumların hiçbirinde öyle bir niyet yok. sanırım sz anlamak istediğiniz gibi anlıyor ve olayı hala negatif yöne çekiyorsunuz. kolay gelsin..
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok. Herkes dilediği tarzda çalışma yüklemekte serbest. Ve her çalışma yoruma açıktır. Herkese bol şans.
 
Kayıt
10 Mart 2009
Mesaj
43
Tepki
5
Halim bey son kez söylüyorum ben orda şaka yaptığımı söylemiştim.E doğal olarak bu konuda Erkan beye katılamam öyle değil mi???Ben konuları başka yönde anladğınız açısından katılıyorum demiştim.Neyse herkes herkesi anladı zaten.Herkese başarılar...
 
Kayıt
5 Nisan 2010
Mesaj
5
Tepki
0
öncelikler Halim bey'in çalışmasını beğendiğimi söylemeliyim
Sevgili Arkadaşlar
bende hayatımda ister istemez
yabancı kelimeler kullanıyorum
ancak
yabancı kelimelerin yazılışı ve okunuşu farklı bildiğiniz gibi
bende yabancı kelimeleri yazıldıkları gibi okuyarak
en azından türkçemize sahip çıkmaya çalışıyorum

Sevgili Seyit Ali Başer'in düşüncelerine de katıldığımı söyleyemem
zaten tasarımcı arkadaşımız neden yabancı kelime kullandığını açıkça ifade etmiş
dikkat çekmek için
elbette
herkesin dikkat ettiği noktalar farklı olabilir
herkese teşekkür ederim
 
Yukarı Alt