Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

liysend

Üye
Kayıt
14 Şubat 2008
Mesaj
2
Tepki
0
Öncelikle ''Adimin'' Bey kadeşimize teşekkürlerimi saygılarımı sunarım.araştırmacı yapısı vermiş olduğu Çaba,Enerji,bilgi birikimini zahmetsizce hazırlayıp bu bilgi alışverişi yapılan plartformda bizlerle paylaştığı için kendilerine teşekkürleri borç bilirim kendim adına,Çünkü gerçekten kimi insanlar bunu bilmez ve düşünmez aslında Tek kişinin bildiği bilgi ölü bilgidir onu faliyete geçirmek yaşatmak bizlerin elindedir. TEKRAR KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR....
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92

Gösterdiğiniz bu ilgiye teşekkür ederim. Sitemizde her alanda kullanıcılara faydalı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar. Bildiğimiz veya bilmediğimiz konularda her şeyle ilgilenmeye çalışıyoruz ve bu çalışma içerinde bazen unuttuklarımız oluyor.

Bu konuda ise siz sevgili üyelerimizden anlayış bekliyoruz. Hepbirlikte sitemizi daha da güzelleştireceğimize inanıyoruz.

Onun için tüm üyelerimiz bizim için birer referanstır. Lütfen sitemizi kendizi ifade edebileceğinzi bir ev gibi düşünerek bizlere destek olunuz. Yakın bir zamanda sitemizde daha hareketili günler bizleri bekliyor. Umarım buna sabrınız gelir.

Hepinize Şahsım ve Yönetimim adına teşekkür ederim

 

aristo70

Üye
Kayıt
11 Mart 2008
Mesaj
2
Tepki
0
Öncelikle gerçekten ellerinize sağlık, umarım taş baskı desenleriyle ilgilide yüklemeleriniz olur. yanlız şu şifre işinide bir çözerseniz çok sevinirim partlardan biri açılmıyor, selamlar
 
Yukarı Alt