Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

kblyglr

Üye
Kayıt
11 Haziran 2008
Mesaj
23
Tepki
0
Afişler eski afişler ama yorum almak ve forum ortamına ısınmak amacıyla, hemde sizlerin benim hakkımda biraz da olsa bilgi sahibi olabilmeniz (aynı şekilde benimde) için tasarımlarımı yorumunuza sunuyorum.

İstanbul gezisi için hazırladığım bir afiş:


Bu da hazırladığım ilk afiş:
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Çok güzel çalışmalar. Usta bir kalemden çıkmış elinize sağlık.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
bencede hem çok güzel görünüyor, hem çok güzel çalışılmış hemde insanın içine bir ferahlık veriyor, çok güzeller elinize sağlık
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
ilk çalışmanızda yazılarınızın okunurluluk oranı çok zayıf kalmış.
ikici çalışmanızın daha önce forumda yayınlanması iyimser tarafımdan bakarak sizin daha önceden farklı bir kullanıcı adı ile yayınlamış olabilceğiniz ihtimali üzerinedir.
saygılarımla...
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Bence her iki afiş tasarımıda gayet başarılı. Göze hitab eden bir rengi ve çizgisi var. 1. afişin okunurluğu az belki ama oda güzel bir çalışma. Eline sağlık.
 

kblyglr

Üye
Kayıt
11 Haziran 2008
Mesaj
23
Tepki
0
Siteyi dün google'da gördüğümde, ilk defa gördüğüm kanısındaydım, hatta ben bu siteyi nasıl bilmem diye kendi kendime sormuştum. O nedenle yeni nickim ile üye oldum, diğer nick ise benim eskiden kullandığım nickim idi, ancak farklı yerlere rahatlıkla çekilebildiği için artık o nicki kullanmıyorum. 2. afişi daha önceden yayınladığımın farkında değildim, zaten bu siteye üyeliğim olduğunu bilseydim farklı bir nickle üye olmaz, nickimin deiştirilmesini talep ederdim.

Diğer üyeliğimin silinmesin,n veya banlanmasının benim ,için hiçbir mahsuru bulunmamaktadır. İlginize ve yorumlarınıza teşekkür ederim :)
 

madeinhell

Üye
Kayıt
5 Aralık 2007
Mesaj
2
Tepki
0
güzel çalışmalar tebrik ederim bu kadar clipartı biraraya güzel bir şekilde getirebilmekte gerçek bir beceri tabi
 
Yukarı Alt