İlk çalışmam

Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
ilk çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim..corelın içinden çıkan bir resmi çalıştım..fikirlerinizi bekliyorum...
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
tasarımı bana ait değil..ama benim bunu buraya sunmaktaki amacım coreli sayenizde az biraz öğrendim denedim bişey çıakrdım orataya..paylaşmak istedim..zaten benim işimde tasarım değil..gelen desenin aynısını yapmak üzerine kurulu bizim işimiz..
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
var Olan bir resme biraz canlılık vermişsin. bunun eleştirilecek bi yönü yok. renklere canlılık gelmiş, yazı karakteri daha okunaklı olmuş.
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
yorumlarınız için teşekkür ederim..var olan resimin üzerinden yeniden çizim oluşturduğumu söylememe gerek yoktur herhalde dimi..yani clipart falan yapmadım..bezier tool gibi araç çubukları ile çizdim..
acemi arkadaşınız bu acemi çalışmasına bulunduğunuz katkı için ayrıca teşekkür ederim..
saygılar.
 
U

User

Misafir
trace kullanmayıp kendin bakarak cizdiysen fena deil en azından programı kullanabiliyorsun demektir. ama trace kullandıysan ve ben cizdim diyorsan o olmaz... eline saglık..
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
çok özür dileyerek soruyorum artık bıktınız benden ama tracenin tam açıklaması nedir.
ben o soldaki resmin üzerinden bizde panch denilen teknikle (nakışda) yaptım..yani orda gördüğüm çizgileri tek tek çizdim boyadım çevreve kalınlıklarını ayarladım..hangisi altta hangisi üstte (objelerin) onları ayarladım..isterseniz buraya cdr formatlı da göndereyim bir inceleyin..ne dersiniz..belki ben anlatamıyorumdur..
 
U

User

Misafir
:) kızma yaw bizde sana alıştık. burası paylasım ve yardım platforumu.. bunu unutma otomatik cizimden bahsettim trace otomatik cizim yani.. coreldraw özelliğidir. resmi yada tasarımı aynısını copye eder..
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2

Shahyn

Üye
Kayıt
20 Ekim 2007
Mesaj
43
Tepki
0
eleştririlecek bişey yok arkadaşlar.. ilk çalışmaysa muhteşem bile diyebiliriz... çünkü corelde yada başka bi programda vektörel çizimi bilmeyen birine öğretmek oldukça zahmetli iş... ilk işini gayet başarlı çıkarmışsın... devamını diliyorum ;)
 
Yukarı Alt