Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... illustratorda dışardan resim getirdiğimde çarpı işaretli gelir ancak yukarda embed yaparız çarpıdan kurtulmuş olur... Ancak benim sormak istediğim yukarda embed - edit original - live trace görülür ben onları yok ettim nasıl olduysa farkında değilim bir türlü bulamadım menü yolunu biliyorum orada resmi embed ediyorum anca yukarda olması işimi daha çok kolaylaştıracak lütfen yardım olun bana

şu haldeyken:



bu hale geldi:



yardımlarınızı bekliyorum çok acil... ii çalışmalar...
 
Kayıt
6 Kasım 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Window Menüsündeki, Control panelini kapatmışsın sanırım, açtığınızda sorun düzelecektir.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
@ugurakdemir

hayır aktif okadar çok şey yaptım ki bir türlü bulamadım sanıyorum programı yeniden yüklemem gerekecek
yapabilcem başka bişey yok şuan
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Windows > Workspace > Automation yapıp tool panellerini sıfırlayın Dilek hanım, belki yardımcı olur, aklıma gelen tek şey bu oldu, biraz daha bakayım bulursam bir şey yazarım tekrar..
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
ah Erkin bey yapmadığım şey kalmadı inanın ki sinirden patlamak üzereydim programı silemk istemedim ilk etapta sırf bulmak için ama başaramadım programı silip tekrar kurdum ilginiz için teşekkürler...
 

can yeşil

Üye
Kayıt
24 Ekim 2007
Mesaj
11
Tepki
0
benim illustrator ile ilgili bir sorum olacaktı. Bende macintosh pover pc g5 bilgisayar var. Bunun içinde bütün adobe programları çalışıyor yalnızca illustrator programı açılırken initializing:pdf.aip ve transparence.aip dosyalarına gelince kesiyor ve açılmıyor bunun çaresini biliyorsan sevinirim. Yardımına şimdiden teşekkürler.
 
Kayıt
26 Mart 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, benim şöyle bir sorum olacak;

örneğin; küçük bir daireyi, büyük bir dairenin merkezini referans alarak büyük dairenin etrafında belirli açılarla çoğaltmak istiyorum. Bunu ai'de nasıl yapabilirim?

Umarım anlaşılabildim
Şimdiden teşekkürler...
 

barisow

Üye
Kayıt
11 Mart 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı. Cs4 programlarım türkçe . Bunun dil seçenegini İngilizce yapabilimem için bir öneriniz var mı ?
 
Kayıt
1 Kasım 2008
Mesaj
20
Tepki
0
Arkadaşlar herkese merhaba, kolay gelsin.
Daha önce pc bilgisayarıma kurduğum adobe ıllustratoru kaldırdım sonra tekrar kurmaya çalıştığımda problem yaşıyorum. Xp windows regedit içinde silmem gereken bi şeyler mi var. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt