Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Durum
Konu kapatılmıştır.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Geniş olmasını istediğiniz mesafe kadar uzaklığa beyaz noktalar koyun. Biraz tarzanca bi yöntem ama işe yarar..
 

ADAMINbiri

Üye
Kayıt
10 Aralık 2009
Mesaj
3
Tepki
0
@Emre Zengin

Export/jpeg yaptıktan sonra sol alttaki "Use Artboard" seçeneğini aktif yaparak deneyin...
 

KapisH

Üye
Kayıt
5 Aralık 2009
Mesaj
6
Tepki
0
ben Adobe illustrator cs 3 istiyorum ama bi turlu bulamadım :( daha doğrusu buldumda linkleri hata veren oldu hatta indirdigim partların bazıları hatala verdi ve iptal oldu. duzgunce indirebileceegim bi link verebilirmisiniz Lütfenn..
 

joesh

Üye
Kayıt
11 Şubat 2010
Mesaj
2
Tepki
0
arkadaşlar pc im vista işletim sistemi. illustrator cs3 deneme surumu yuklemıstım. suresı bıtınce serıal yukledım kabl etmedı ve daha sonradan hıc acılmadı. tum adobe programlarını kaldırdım. prog. ekle kaldırıda bosalttım. hocamdan aldıgım full surumu yuklerken benden 3d ortamı ıstıyor. işletım sıstemını mı degıstırp windows 7 mı yuklemem gerekıyor? bana yardımcı olursanız sevınırım. teşşekürler.
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
@joesh

Hayır farklı bir sistem istemiyor, büyük olasılıkla bir medyadan değil hardisk üstünden kurulmak istiyor o şekilde genelde bu sorun aşılır. Birde ücreti ile almadıysanız illegel oluyor tabi.
 

erdogan.34

Üye
Kayıt
22 Şubat 2010
Mesaj
1
Tepki
0
iyi günler arkadaşlar ben freehandde 1 senedir iş yapıyorum hiç zorlanmadan şimdi illustratora geçiş yapma çabasındayım ama freehande alışık olduğun şeyler var bunları illustratorda nasıl yapabilirim 1.)tasarımımız bittikten sonra dosyamızın kaç renk filim geleceğini nasıl görebiliriz 2.)freehandde cursor distance seçeneği varya nesneye hareket ettirecegimiz değeri gire biliyoruz mesela şift te ve sağ yön tuşuna basıp hareket ettirdiğimizde 3 mm hareket ettirmek istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz illustratorda 3.)birde freehandde paste inside olayı nasıl oluyor cllipng mask yapınca hizalamada sorun oluyor nasıl yapabiliriz yardımlarınız için şimdikten çok teşekkür ederim
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
@erdogan.34

Erdoğan kardeş Windowun altında seperative previewden overprint dahil canlı olarak çalışma renklerini görebilirsin. edit/preferencesde /keyboard increment ayarını kaç yaparsan tek tıkta nesnen o kadar ilerler shifte basarsan yaklaşık 4 katı ile ilerler. O tür mask yok ai de bildiğin kırpma maskesi var. CLipping mask başka yok yani. Cs4 de bu sorun yok. Cs3 ve öncesindede aslında yokda ayrıntılara sonra gireriz.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt