Kamyonet arka plan için yardım lütfen?

omer2361

Üye
Tepki
1
@Aslı SAYILIR

Tekerleği düzeltemedim onu da artık arkadaşa yaptırırım beyazlatmayı da yaptım :) dediğiniz gibi bu şekilde daha iyi öğrendim çooo...ok teşekkür ederim :)
beyazlatmadan önceki ve sonraki hali ;

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Yapamıyorum demiştin ilk mesajında gayette güzel oluyor bak .. Alttaki borular var ya oradalarda hafif beyazlıklar kalmıs ya çok ince bir şekilde dekupe yap yada blur aracı ile üzerinde işlem yap .. Ayrıca araçlardan pek anlamam ama ne denir ön çamurluk mu ön tampon mu :) alt taraftaki çamur lekelerini stamp tool ile az önce bahsettiğim şekilde temizle .. Gayet başarılı tekerleği dediğin gibi halletin mi tamamdır ;)

omer2361

Üye
Tepki
1
@Aslı SAYILIR

o beyazlığı gördüm ancak kartvizitin zemini fazla koyu olmadığından belli olmaz ön tampondaki çamur u sildim ve ön tamponda kırık vardı dikkat etmemiştim onuda düzelttim ufak beyazlık pek sorun olmaz benim için :) kendimden bunu bile beklemiyordum sizin sayenizde yaptım :utan22: :) beyazlık dışında başka bişey varsa? :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
arabanın camlarını da dekupe etmişsin şimdi dikkat ettim :) Ama şimdilik kalabilir bu şekilde.. Bol bol benzer çalışmalar ile bu konuda elini geliştirebilirsin :)

omer2361

Üye
Tepki
1
@Aslı SAYILIR

camları bilerek dekupe yaptım :) manzara görünüyordu camlardan :) artık forumda bolca vakit geçirmeliyim ve bol bol pratik yapmalıyım :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
kesinlikle forumumuzda bulunan eğitim setleri ile başlayabilirsiniz... Ayrıca takıldığınız her yerde uygun konu başlıklarının altına sorularınızı iletirseniz ben ve diğer arkadaşlarım yardımcı olacaktır seve seve :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Aslı hanım çok güzel anlatmış O'nun ağzına sizin ellerinize sağlık gayet güzel olmuş. Küçük bir ekleme: Bazı yerlerde ufak parçalar (koyu yerlerde beyazlıklar) kalmış bunu gidermek için Layer/Matting/Defringe komutuna ulaşın ve ufak bir değer verin resmin her yerinden verdiğiniz ölçüde küçültmüş olursunuz kalan ufak parçaları tek tek almaktan çok daha hızlı ve temiz olur...

Yukarı Alt