kişişel kartvizitler

cihat..

Üye
Tepki
0
eleştiriler benim için
önemlidir

vberk

Üye
Tepki
4
Sadece bilgisayar fontlarından yapılmış çalışmalara benziyor. Font kullanarak grafik elde etmeye çalışmışsın. Üç çalışmada da grafik eksikliği var...
Yinede emeğine sağlık... :)

cihat..

Üye
Tepki
0
ya bu kategoriyi görünce yanlış yere açtığımı düşündüm ve buraya açmayı düşündüm önceki açtığım konuyuda nasıl silicem bilmiyorum

cihat..

Üye
Tepki
0
kartvizit konusunda kendimi yavaş yavaş gelistiriyorum şimdilik bilgisayar fontlarının yardımı ile yaptım başka değişik fontları nerden bulabilirim bilmiyorum sayın vberk ve İsmail Narin...

vberk

Üye
Tepki
4
@cihat..

bir sürü font sitesi var; bunu yazmadan önce google amcamızdan "Font" diyerek aratsaydın bir çok sonuç bulabilirdin.

cihat..

Üye
Tepki
0
hmm ben hemen araştırmaya başlayım çok saolun gercekten:) bilgisayarda yüklü değil şu anda değişik fontlar o yüzden bilgisayar üzerindeki fontlardan yaptım ama şu anda iniyor değişik fontlar

Tepki
0
ben ise 1. ve 2. çalışmalarınızı sevdim :)
yalnız 1. çalışmanızın arka yüzünün alt tarafında kullandığınız beyaz şeridi siyah yapsanız (tabi yazının rengi de değişecek) bir de ön yüzünde kullandığınız sarı çizgileri arka yüzünde de kullanırsanız bütünlük daha iyi sağlanır diye düşünüyorum
emeğinize sağlık

cihat..

Üye
Tepki
0
siyah çok hoş durmuştu denemiştim aslında bütünlük açısında katılıyorum size ama beyaz daha farklı durdu gibi geldi bana :) yinede saolun yorumunuz için teşekkür ederim :) beğenmenize sevindim

Yukarı Alt