Sadece bilgisayar fontlarından yapılmış çalışmalara benziyor. Font kullanarak grafik elde etmeye çalışmışsın. Üç çalışmada da grafik eksikliği var...
Yinede emeğine sağlık...
kartvizit konusunda kendimi yavaş yavaş gelistiriyorum şimdilik bilgisayar fontlarının yardımı ile yaptım başka değişik fontları nerden bulabilirim bilmiyorum sayın vberk ve İsmail Narin...
hmm ben hemen araştırmaya başlayım çok saolun gercekten bilgisayarda yüklü değil şu anda değişik fontlar o yüzden bilgisayar üzerindeki fontlardan yaptım ama şu anda iniyor değişik fontlar
ben ise 1. ve 2. çalışmalarınızı sevdim
yalnız 1. çalışmanızın arka yüzünün alt tarafında kullandığınız beyaz şeridi siyah yapsanız (tabi yazının rengi de değişecek) bir de ön yüzünde kullandığınız sarı çizgileri arka yüzünde de kullanırsanız bütünlük daha iyi sağlanır diye düşünüyorum
emeğinize sağlık
siyah çok hoş durmuştu denemiştim aslında bütünlük açısında katılıyorum size ama beyaz daha farklı durdu gibi geldi bana yinede saolun yorumunuz için teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.