Kolay Neon ve Led etkisi

sunny2011

Üye
Kayıt
28 Aralık 2011
Mesaj
5
Tepki
0
BÖYLE YARIM OLMAZ MADEM YAPTIN İYİCE AÇIKLAMALI YAP.SÖYLEDİĞİN TERİMLERİN YERİNİ TÜRKÇE İNGİLİZCE KARIŞIK YAZMIŞSIN.BURADA ZOR OLUYORSA.neon macrosu benim bilgisayara inmiyor.Şakaydı içinden geliyorsa bana öğret.şimdiden teşekkürler.

kardeşim bu feathering nerede,ağzımıza balı sürdün kaçıyorsun

prycons bu neon işini en iyi sen yapıyorsun.diğer arkadaşlarda güzel yapmış ama seninki tıpkı neon ve led e benzemiş.herkese bilgilerinden dolayı teşekkürler.

son anda gördüm erkan kardeşimizde çok güzel açıklamış teşekkürler.

erkan nehir kardeşime teşekkürler yapabildim hemde nefis oldu.

Evet aklıma gelen şu yapmak farklı ögretebilmek farklı erkan kardeşimizin açıklamaları ögretici nitelikte.başarılarının devamını dilerim.topluma faydalı paylaşmayı bilebilmek sanatın ilerlemesine sebeptir.artık türklerde bir çok konuda avrupa ile yarışabiliyor.mesela corel türkte macros yazabilen arkadaşlar sevindiriyor.



-----------------------------------------------------------------------


Grafikerler org. Yönetim mesajı;

Forum Kuralları madde 04-) Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bencede, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse yada mesajınızda imla hatası, ifade eksikliği gibi vb. vs. bir durumda, postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DÜZENLE butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme / düzenleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
 

okipoki

Üye
Kayıt
27 Eylül 2010
Mesaj
16
Tepki
0
arkadaşlar led diziminde sadecemüşteriye göstermek için elle dizilebilir ama uygulamaya geçildiğnde router yada cnc de delikler delinmeye geçildiğinde ledlerin delikleri tutmuyor ben denedim led satan firmalarda uygun fontlar var başka yerde bulamazsınız :s8:
 
Yukarı Alt