Küresel Isınma Yarışma Sonuçları

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
@necoti

Lütfen seviyesizleşmeyin sayın Necoti, üslubunuza dikkat edin.

Siz beyenmemiş olabilirsiniz en doğal hakkınız ama bu şekilde bunu ifade etmeye ayrıca ithamda bulunmaya da hakkınız yok...
 

tasarima01

Üye
Kayıt
30 Ekim 2010
Mesaj
10
Tepki
0
kardelen37 ye katılıyorum...bence jüri değilde forum üyeleri puanlamasına göre 1., 2., 3. seçilse daha adil olacak ...
 

kardelen37

Üye
Kayıt
30 Mart 2010
Mesaj
80
Tepki
0
@tasarima01


Sağol tasarima01. Evet sadece jüri üyeliriyle olan bir sistem hiç adil değil. Forum üyelerinin oylarıylada olabilir dediğin gibi. Ya da hem forum üyeleri ve jürinin puanlarıyla olabilir. Gerçekten bu sonuçlar diğer arkadaşlara haksızlık. Bir afiş topluma anlatılmak isteneni anlatmadığı sürece o çalışmanın bir anlamı yok. Eee adam ingilizce bilmiyor. ' Ya kardeş burada birşey yazıyor ama ne denmek isteniyor' bunun bilen yok. E gel de bunu diyen birisinin harekete geçmesi bekle. Emeği göz ardı etmiyorum ama Lütfen yerinde çalışmalar olsun.
Forumdaki arkadaşlara soruyorum : Siz seçilen afişleri görünce gerçekten içten Küresel Isınmaya dur demek için bir çalışma, eylem vs. yapasınız geliyormu?
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@necoti


Öncelikle; sizi grafik ile uğraşan biri olarak kabul ediyorum ve diyorum ki grafik ile uğraşan kişi dilbilgisi kurallarına dikkat etmeli, kelimelerin, cümlelerin ne manaya geldiğini nasıl yazıldığını az çok bilmelidir, bilmiyorsa karşısında internet denilen sonsuz kaynaktan araştırıp öğrenebilir, yoksa sizin gibi akraba kelimesini akrabağ diye yazmaz.
Hele onlarca,yüzlerce, binlerce kişinin izlediği bir forumda kendisini tribünde zannedip, yuh yuh diye seslenmez.

Siz, dereceye giren hangi eser sahibinin bu forumdaki herhangi bir yöneticinin akrabası olduğunu zannediyorsunuz.? bunu ispat etmeniz gerek, edemezseniz iftiracı konumuna düşersiniz.

Fairytale adlı üyemiz vberk adlı üyemizin çalışmasını favori olarak gösteriyor. Kimsenin pek bilmesini istememiştim ama vberk adlı üyenin benim oğlum olduğunu biliyormuydunuz.?
Yarışmaya katıldığı çalışmayı ne kadar şevk ve hevesle hazırladığını biliyormuydunuz.? Hatta o kadar umutluydu ki ilk üç dereceye gireceğini iddia edip duruyordu. Sizin iddianıza göre bu üyenin derecede olması gerekiyor ama değil. Oysa farkındaysdanız ben bu forumun en yetkili yöneticilerinden biriyim.

Dünyanın her yerinde her alanda çeşitli çeşitli yarışmalar yapılır ve her yarışmanın sonunda sonuçlara itiraz vardır. Bu normal bir tepkidir çünki zevkler ve renkler tartışılmaz kabul edilir. Tepki ve itirazın belli bir usulü vardır. Bu sizin yaptığınız gibi yuh muh şeklinde olmamalıdır. Burada maçın hakemine itiraz etmiyorsunuz akıl ile ,yetenek ile icra edilen bir işin derecelendirmesindeki sonuca itiraz ediyorsunuz.

Jüri konusuna gelince ; yarışmalar sonucunda ara sıra oluşan bu şekildeki itirazları asgariye indirmek veya bitirmek için yönetimde bu konuyu sürekli muhakeme ediyoruz. Yukarıda bir üye arkadaşımızın önerdiği jüri üyelerinin forum üyeleri olması konusunda ben daha önce öneride bulunmuş ve hatta anket açmıştım. Anket sonucu şu andaki sistemi destekliyordu, konu linki aşağıda;

https://www.grafikerler.org/yarisma-sartlari-ve-kosullari/22495-odullu-forum-yarismalari-juri-hakkinda.html

Ve sayın Necoti; bu mesaja vereceğiniz cevap ile bu forumdaki akibetinizi de belirlemiş olacaksınız.
 
Kayıt
3 Ağustos 2010
Mesaj
36
Tepki
0
Çalışmamın birinci olmasına sevindim, birinciliğe layık gören jüri üyelerine teşekkür ederim. Dereceye giren arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Bu arada küçük bir düzeltme yapıyım: Teknodizayn değil TornadoDizayn olacaktı.

Bu hassas ve önemli konu hakkında yarışma düzenleyen site yönetimine de ayrıca teşekkür ederim.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
@TornadoDizayn

Sayın TornadoDizayn; İsim hatasından dolayı özür dileriz, gerekli düzeltme yapılmıştır. Tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamı dilerim, saygılarımla...

@necoti

Anlatmak, anlatabilmek, ifade etmek/edebilmek, görmek, duymak, hissetmek ve Anlamak; [Akrabağ ???], akrabalık böyle birşey (...)
 
Yukarı Alt