logo tasarımı

  • Konuyu başlatan User
  • Başlangıç Tarihi

sero60

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
8 Ekim 2007
Mesaj
15
Tepki
0
@MehmetBozaslan
anlmadım ne demekistedidniz:(
 

Balans

Üye
Kayıt
20 Kasım 2007
Mesaj
10
Tepki
0
windows logosunu kullanmak sorun olmuyormu? hemde başka bir şirkete devşirerek. bu bir tasarım değil hali hazırda olan birşeyi biraz değiştirmişsiniz.
 

redbull

Üye
Kayıt
20 Kasım 2007
Mesaj
15
Tepki
0
:) mehmet bey ellerinize saglık çok iyi süper olmuşlar. bide şu varki biz tekstil baskıcılar olarak firma promosyon amaçlı tekstil iş yaptıracak. bunun hangi renginle ugraşcaz. ancak CMYK çıkartcaz. buda zaten %80 sonuç verir. bizede biraz kolaylık saglayın yavvv.:p ;)
 
U

User

Misafir
@redbull
ben tasarımlarımlarımda bütün alanlarda kullanılabilsin die cıkartıyorum yaptıgım bütün işleri. yalnız söyle bir gerçek var. müşteri istekleri. inanki meslek hayaım boyunca yaptıgım 1 tasarımı değiştirmeyen müşteri görmedim. ne yapalım bu işten ekmek yiyoruz müşteriyi kırmak işimize gelmiyor. bu sadece bende deil. bugun türkiyenin en büyük reklam ajansındada böle. keske profesyonel düşünüpde işi profesyonele bıraksalar. ama malesef...1 de arkadaslar yazılanları tam okumadan yorum yapmayın bence yukardaki 1 mesajımda durumu izah etmişim.. sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım. ve sunuda unutmayalım burası paylasım platforumu. çalışmalara gereksiz 1 sekilde hakaret eden yada gereksiz konusan kim olursa olsun forumdan uzaklastırılacaktır
 
Yukarı Alt