Tabiki yaparım sorun değil asla yılmam fakat bunları neden yapıyorum???
Tabii ki beni kırmamak için değil, kompozisyon alışkanlığı kazanmanız için yardımcı olmaya çalıştım.
Evet artık baktığım şu final çalışmanız bana bir anlam ifade ediyor.Böyle devam etmenizi dilerim.
Aklınıza Sağlık.
Önce:
Sonra:
AY Peri Ve Gül Meleğin Hikayesi
)
Masal Buya;
Ay Peri Ve Gül Melek bulutlar arasında
Şimal Gezeninde mutlu mesut yaşarlarmış.
Ay Perinin küçücük miniminnacık bir sorunu varmış
Gül meleğin öğrettiği gibi sihirli değneğini bir türlü kontrollü kullanamıyormuş.Sihirli değneğin en büyük özelliği bütün konsantrasyonunu toplayıp aklından geçenleri 3kere tekrarladığın taktirde oluverirmiş istediğin;Fakat biizm küçük ay Pericik bu sihirli değneği ne zaman kullansa aklından bir sürü şeyler geçermiş biranda hepsi olamayacağı için;abuk sabuk karmakarışık olaylar meydana gelirmiş ve periler arasında komik duruma düşermiş ve alay ederlermiş kendisiyle

) Minik pericik bu olaya çok üzülürmüş ve bir gün başarıcağım demiş demiş ama nasıl? Ve aklına Gül melek gelmiş; güzelliği ile gözleri kamaştıran,iyiliği ve saflığı ile ruhları okşuyan
Gül meleğe gitmiş bizim şaşkın minik ay peri ve derdini uzun uzun anlatmış. Gül melek hafiif gülümsemiş

Gökyüzü aydınlamış sanki. Sakın üzülme Ay peri herşeyin bir çaresi var demiş ve eklemiş Bu sorunun Büyük Melekler tarafından gündeme getirildiğini ve Büyük meleğinde biraz ceza, biraz öğrenmek, birazda geliştirmek, için kendisini Dünyaya gönderiliceğini ve kimsenin kendisini göremeyeceğini sadece aynı anda aynı şeyleri düşündükleri ve kalp bağı oluştuğu taktirde görülebileceğini bildirmiş.Heyecanla iri iri açmış gözlerini minik Ay Pericik Pekiya ben yalnız başıma nasıl başaracağım hiç gitmedimki o dediğin yere demiş titrek sesiyle Gül peri sakın heycanlanma yanında bende geliceğim sana yardımcı olucağım demiş.Ohhhhhh diye derin bir nefes almış ay peri
Masal buya Ay Peri Ve Gül Melek Heyecanla yola koyulmuşlar

))