msnmsngr.exe sorunu

akrep675

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2010
Mesaj
1
Tepki
0
yardım lütfen... pc. wındows xp .. windows lıve messenger 2009 ..kullanıyorum...çoklu ortam ıle 2 tane msn sayfası açtım ve kapatırken sorun oluştu.ıkısıde donarak kapandı. ve görev çubugundakı msn ıkonu yok oluyor. daha öncelerı pc. nın ılk açılışında msn sayfam gelırdi artık gelmıyor. ancaaak. başka web sayfalarından msn e gırebılıyorum..msn e ancak oyle ulaşabılıyorum. once web sayfasından gırıp çıkıyorum. sonra masaustune msn sayfası gelıyor..ama msn e gırıp çıktıgımda aynı sorun devam edıyor.. çoklu açtıgımda bu sorun daha net bır şekılde ortaya çıkıyor.görev yonetıcısıne baktıgımda msnmsngr. exe nın olmadıgını farkettım. ve c: prog fıle .../..../..../... msnmsngr. exe ye ulaştıgımda aç dedıgımde aynı mesajı verıyor..bu bır hata kodu degıl..( prog. cevap vermıyor dıyor) ..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
 

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
revo uninstaller diye program kaldırma programı var onu kurun yada sizde varsa onunla msn yazılımınızı kaldırıp tekrara kurun. Kurduğunuz çoklu yamada sorun var.
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
533
Tepki
6
bu sorunun tek çözümü ilk önce messenger'i bilgisayarından silmek daha sonra internetten wlsetup'ı indirerek tekrar kurmak bu büyük ihtimalle sorunu çözücektir.Çoklu messenger açmaya gelicek olursak yardımcı bir program değilde messenger plus kullanman daha iyi olur sorunsuz ve çok güzel özellikleri var bunları bir dene sorun düzelmezse tekrar yazarsan farklı bir öneride bulunabiliriz... :)
 

C@GL@R

Üye
Kayıt
17 Ekim 2009
Mesaj
83
Tepki
3
Arkadaşlarımızın da belirttiği gibi sorun "multi msn" için yüklediğiniz programdan kaynaklı. Sonradan yüklediğiniz "multi msn" programını kaldırdığınız zaman sorun çözülecektir. Bir ihtimal "Msn Live" programınıda yeniden yüklemeniz gerekibilir. İyi günler.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Çoklu msn için herhangi bir program kullanmana gerek yok.

İlk olarak yüklemiş olduğunuz yamayı ve msn programını kaldır.

Sonra http://explore.live.com/windows-live-messenger?os=other adresinden Windows Live Messenger ın en son sürümünü indir ve başarılı bir şekilde kur.

Daha sonra aşağıda ekte yer alan ".reg" dosyasını bilgisayarına indir. Rar dan çıkar ve çift tıklayarak çalıştır. Gelen mesaja EVET de.

Artık çoklu msn açabilirsin. İşlem bu kadar kolay.

Çoklu msn açmak için herhangi bir program kullanmaya gerek kalmadan tamamen windows ta ki kayıt defteri ayarları ile bu işlem yapılabiliyor.
 
Yukarı Alt