Müzik layout çizimi

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Önce bir dörtgen çiziyoruz ve köşelerini yumuşatıyoruz...



Daha sonra sanki yukardan aşşağı küçültüyormuş gibi yapıp sağ tuş ile bırakıyoruz...



Gene aynı mantıkla sağdan sola yapıyoruz yalnız burda dikkat etmeniz gereken ben küçülttükten sonra bi nebze daha yumuşatıyorum köşelerini..



Şimdi renklendirmeyi yapıyoruz ben CMYK formatta Cyan-Black kullandım siz istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz..



Şimdi basit bir şekilde bir CD çiziyoruz 3 elips ile çizebilirsiniz çok basit zaten..




Ve içeriğimizi doldurup gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra işlemimiz tamamlanıyor..



BURDAN daha net görebilirsiniz.. Dersi yapan olursa lütfen yorum yapsın... Ders anlatımı bana ait olup grafiker.us yakında online olucak projemizdir..
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Bigg_boss Güzel bi ders hazırlarmışsın fakat anlatımında biraz eksiklik hissediyorum, yeni başlayanlar için biraz daha açıklayıcı olsaydın iyi olurdu. ellerine sağlık.
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Photoshop ders mantığıyla çok farklı corel ders anlatımı insanın kendisinden birşeyler katması gerekiyor onun için açıklayıcı olmak zorlaşıyor neyse artık bir dahakinde biraz daha açıklayıcı olmaya çalışırım...
 
U

User

Misafir
eline saglık bigboss.. yalnız ders anlatırken her adımını nasıl yaptıgınıda anlatırsan acemi arkadaslarımız daha iyi anlayacaktır. mesela dersine bakınca zemindeki gri bevel efektini nasıl yaptıgını anlatmamışsın. ben acemi olsam sorardım nasıl yaptın die. o yuzden her adımını acıklarsan daha güzel olur ders içinde saol. ellerine saglık..
 

C_a_K_a

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
210
Tepki
0
Anca Mehmet Abi İhsanda Çok iyi bilmiyo coreli Yine iyi Bence Çok kısa Bi Süre Önce Başladı Çok Çabuk Öğrendi Eline SağLık Kanka Hocaların Yorumları Kulağına Küpe Olsun ...
 
U

User

Misafir
@C_a_K_a

evet anlıyorum. çalışmalrdan belli zaten hevesli oldugu ihsanın. kendisini seviyoruz ve destekliyoruz. amacımız burda bilgi paylasmak eksiklerimiz gidermek.
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
İzzet olayın bilip bilmemekle alakası yok sorun derste anlatmakta PS dersi hazırlıcam yakın zaman içinde bak orda Photoshopu -0- olan bi insan bile yapabilicek.. Ama corel öle deil işte mutlaka kendinden bişiler katmak zorundasın...
 
Yukarı Alt