Photoshopla istenmeyen bir yeri silme

Tepki
2
buyur arkadasım bu kıyagımı unutma camlardakı yansımalarında sıldım 10 dakıka

aliemrey

Üye
Tepki
0
@yusufbatirel

gayet güzel çalışma olmuş. ancak duvar dibi dış bina kaplaması yüzünden daha içeride olsa daha gerçekçi olabilir diye düşünüyorum. kaba taslak göstermek için biraz oynadım resminizle. buyrun;

bu arada çitlere pek dikkat etmemişim galiba. dediğim gibi kaba taslak olduğu için böyle şeyler olabiliyor.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Aslında Batirel arkadaşımızın "düzenledim" dediği çalışmayı daha önce incelemiştim, şimdi siz bir konuya değinmişsiniz madem Ali arkadaşım, ben de biraz yorum yazayım Batirel arkadaşımıza:

Birilerine yardımcı olmak burada "unutulmaması gereken bir kıyak" ise bizler bu sene "en çok kıyak yapanlar" dalında şampiyonlarız, diğer seneleri yazmadım.
Bu nedir ki, yardım edecekseniz edin , ohooo ben neleri siliyorum, bu kıyağımı unutma vs falan yazacaksanız da yardım etmeyin bence.
Gereksiz tavırlar.

Ayrıca eklediğiniz çalışmada zaten ölümcül perspektif hataları mevcut.
Tabii ki perspektif,ışık yönü,izdüşüm,gölge vs teknik bigilerdir, netten indirip kreklenip kullanılamıyor.

Ben Tevazu'yu Midye içindeki inciye benzetirim, bulmak zordur, bulsanız bu defa almak zordur.

Tepki
2
@Hakan Dağdeviren
belkı grafıklerler dıye adı gecıyor bu kadar basıt bıseyı yapamadıktan sonra grafıkerlık yazmanın manası nedır anlamında yazdım ohooo yu yardımcı olmak adına gelınce arkadasım cok severım yardımıda yardımlasmayıda elestırınız ıcın tesekkur ederım

Tepki
1
@yusufbatirel

Ben tam anlamıyla grafik tasarımcıyım demedim, henüz öğrenciyim ve kendimi yetiştirmeye çalışıyorum. Fotoğrafı nasıl düzenlemeye çalıştığımıda anlattım ve hatalı olduğu için yardım istedim. İyi bir grafik tasarımcıyım diyelim, o zaman benim hata yapma oranım %0 mı olmalı ? Grafik tasarımcılar hata yapamaz mı ? Hata yapma şansları yoksa eğer neden burda yaptıkları tasarımları paylaşarak olumlu veya olumsuz yorum beklesinler ?

Tepki
2
kendı adıma kusura bakma arkadasım haklısın elımden gelen bısey olursa herzaman yardımcı olurum

Yukarı Alt