Radyo Katalog Çalışması

Kayıt
18 Haziran 2008
Mesaj
67
Tepki
1
Tema imajın ilk görüntüsü,

Bu bonus bir çalışma,

Bu da final,
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
arkaplan seçimin bence kötü, daha güzel backroundlar seçebilirdin ve çalışmanı daha güzel ve canlı hale getirebilirdin... Müzik türlerine bakılırsa canlı bir radyo ve bu arkaplanlar hiç uymamış, arka planları değiştir derim öncelikle..2. bir husus olarak ilk çalışmandaki yazılar görünmüyor, rengini açsan iyi olucak... yani daha birüsürü eksik ve fazlalıklar var.. üzerinde durulması gereken bir çalışma..
 
Kayıt
18 Haziran 2008
Mesaj
67
Tepki
1
@exorcims


Arkaplan seçimim kötü??? hmmm... Aslına bakarsan hiç ummadığım bi eleştiri oldu. Bodrum' a ait olan 2 büyük radyo ve arkada bodrum kalesine ait estetik bir resmin, çalışmayı bütünleştireceğini düşünmüştüm.

Ayrıca ilk çalışma bana ait olmayıp, www.deviantart.com sitesinden alınmış bir resimdir. Ben üzerinde oynama (küçük bir kara parçası, gramofon, su rengi değişikliği, vs...) yaparak 2. ve 3. hali almasını sağladım. Bi sürü eksik ve fazlalık var konusunu da azıcık özetlersen, bana da yardımcı olmuş olursun... Çok saol yorumların için.
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
Evet arkadaşlar haklı, arka plan donuk kalmış, hani sırf müzikle ilgili bir kanal için afiş yaptıysan yine Bodrum kalesini kullanırdın fakat renkleriyle oynayıp daha başka boyutlara getirebilirdin görüntüyü. Yine de güzel olmuş, gramofon falan hoş olmuş.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@bgirlelif


Türkçemizi düzgün kullansak diyorum arkadaşım.... Mesajınızı okumak için bu kadar yorulmamızada gerek kalmaz değil mi? Editliyorum.
 

Elif Tekin

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
50
Tepki
0
Bende Türkçe'yi düzgün kullanma taraftarıyım ama benim taraftarlığım yabancılaştırmadan kullanmak neden böyle yazdığıma gelince de uzun uzun yazmak işime gelmiyor hepsi bu.Sizleri yorduğum içinde kusura bakmayın ilk defa bir siteden böyle uyarı alıyorum nasıl şimdi okuyabildiniz mi ?
 
Yukarı Alt