Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

Durum
Konu kapatılmıştır.

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Emine hanım;

Bu yoruma bir kaç gün sonra yapacaktım ama şu an yapım fazla merak konusu olmayayım. Şimdik dersimiz kısaca insanların iyi işlere değilde şaşırtıcı hiç beklenmedik bir tasarıma tepki vermesiydi bu bir testti teste giren arkadaşlardan teşekür ederim. Bu toplumumuzdada gösteriyor ki iyi işler her zaman başarıya ulaşamıyor. Demekki bazen hiç beklenmedik işleri insanların daha fazla dikkatini çekiyor evet bunu öğrenmek istiyodum şimdiye kadar yaptığım hiçbir tasarıma bu kadar ilgi alaka görmemişken buna insanlar ilgi alaka gösteriyor. Bunu anlamak istemiştim beni yanlış anlamamışınızdır umarım hatalarım varsa sizlerden özür dilerim.
Saygılarımla
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
merhaba mehmet bey,
şimdiki konunuza 79 gösterime karşın 11 mesaj bırakılmış.
beğen gıda logo çalışmanıza 62 gösterim 8 mesaj,
gitar çalışmanıza 57 gösterim 6 mesaj...

bu istatistikler bence gayet normal. sizcede değil mi?
zaten insanların bir konuya ilgi göstermesi sadece bıraktıkları mesajlarla ölçmemiz yanlış olur.
ayrıca burada yaptığımız paylaşımların ve çalışmaların bir amacıda kişilerin bunlardan örnek alması ve kendi seviyesini ölçebilmesi içindir.

saygılarımla...
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
@Emine Şahin


Emine hanım ;

Haklısınız Fakat şu anki açtığım konuya olan ilgi 4 - 5 saatte oluşmuş bir konu ve ilginizi çekerim beğen gıda ve gitar çalışmasıysa 17 - 18 saatte oluşmuş yorumlar ve mesajlar var bilginiz olsun basit ve iğrenç bir çalışmaya olan ilginin istatistiklerini görebiliyorum bence bu konu hakkında fazla konuşmamız bile yanlış basit ve iğrenç bir çalışma için sayfalar dolusu yorum bilmem her nekadar haklıyım. Öğrenmek istediğimi öğrendim galiba sizden özür dilerim ama bu konuda ben haklıyım saygılarımla.
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
@BURÇİN DAMLA YETEN


Sayın Damla hanım;

Evet şaka yapıyorum :D:D:D

Sadece bir konuyu anlamak istemiştim anladım yorumlarınız için teşekür ederim yukardaki yaptığım açıkmalar biraz karmaşık olmuş kafam yerinde değildi o an için bu yüzden üzgünüm kelime kirliliği yaptığımın farkındayım özür dilerim ve bütün yazdığım yazılardan rahatsız olan arkadaşlardan affedilmeyi diliyorum.

Saygılarımla.
Mehmet KIYMIK
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Mehmet bey, konuya ilgi gösterilmesinin nedeni eklenen çalışma ile yazılan "Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo" başlığının uyuşmazlığıdır.

Böyle şaşırtıcı bir başlığın sizin gibi işini iyi yapan birinden geldiği için de Doğal olarak arkadaşlarımız şaşkınlıklarını dile getirmişler.

Konu başlığını "sıradan bir çalışma" olarak adlandırmış olsaydınız eminim bu kadar ilgi ve yorum almazdı.

Konunun daha fazla uzaması için kilitliyorum.

Teşekkür eder saygılarımı sunarım.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt