süpper kartvizit yorum yapmadan gitmeyeceksin

Kayıt
19 Ekim 2008
Mesaj
3
Tepki
0
arkadaslar bu bos vaktimde yaptıgım bi kartvizit esas kartın grafiğini bu pc de bulamadım inş. iş bilgisayarından atmaya calısırım o zaman yorumlarınızı beqlerim buda bana güzel görünce geldi herhalde sizede katılıyorum hatalar cok ;)
 

akgulrafet

Üye
Kayıt
19 Kasım 2008
Mesaj
7
Tepki
1
mesajının başlığını ilk gördüğümde daha önce hiç karşılaşmadığım bir kartvizitle karşılaşacağıma inanmıştım ancak. baktığımda tam bir faiyasko yaşadım. hatalar ı ile düzeni ile baştan silme kartvizit yerine herşeye benzemiş diyorum. eğer not verecek olsa idim 10 üzerinde 2 der işin içinden çıkardım selametle.....
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
11
Tepki
0
Masraftan kaçıp iki isim bir arada çalışması olmuş. Hadi amenna dedik ki firma sahipleridir iki ismi bir yerde kullandık peki alttaki GSM numarası hangisine ait.

Karatay'ı Konya'yı Türkiye'yi ilk defa küçük harflerle yazan birine şahit oldum, matbaacı olmasına da çok şaşırdım ve üzüldüm. İmam ve cemaat ilişkisini hatırladım hemen.

Çok karışık ve bu karmaşa içerisinde müşteriye verilebilecek en ufak bir mesaj / güzellik yok.

Birde "yorumlar sizden aga" ibaresini kullanmasaydın daha hoş olurdu aslında. Sanki kıraathanede kağıt oynuyormuş hissine kapıldım, ağzımın sağ yanında dumanı yüzüme vuran cigara ile...

Yine de yapmış olduğun çalışma diğer çalışmalarına yol gösterecekse eğer tebrik ederim. Hatalardan birşeyler öğrenmek ve daha güzele ulaşmak sanırım bizim mesleğimizin en büyük kazancı olsa gerek.
 

occw

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
78
Tepki
0
Kartvizit olarak değilde "Etiket" olarak tasarlanmalıymış gibi geldi bana. Genel hatlarıyla kartvizit görüntüsü yok. Fazla görsel kullanılmış. İmla hataları var.
 
Kayıt
25 Ekim 2008
Mesaj
80
Tepki
0
üstelik no:32/4 felan yazılır...no yazılıp yanına tek nokta konulmaz(no.30/a yazılmaz)ayrıca isimlerle soyisim ayrı olmuş gibi duruyor...kolay gelsin....
 
Yukarı Alt