Tebrikler Grafikerler.org!

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Başarılı olmak önemlidir. Başarı, çok azımız için, şans eseri ortaya çıkar. Sadece sonucu değil, bugünlere gelinen süreci de önemsemek gerekmektedir. Genel anlamda, başarılı olmak için çalışmak gerekir. Çalışmak, öyle sadece söylemekle, yazmakla, istemekle gerçekleşir mi? Elbette ki gerçekleşmez. Başarılı olabilmek için çalışmak kadar, araştırmak, olumlu fikirleri değerlendirmek, güzel birliktelikler kurmak ve bu birliktelikleri bir arada tutmayı da başarmak gerekir.

Sitemiz adına güzel haberler aldım. Hürriyet gazetesi tarafından düzenlenen yarışmada, üstelik cidden gurur duyulması gereken bir kategoride birinci seçilmiş. Bizim için bu önemli elbette, önemli olmasının birçok nedeni var ama “eğitici ve öğretici” rolü ile ön plana çıkmış olması, bizler için çok daha önemli!

Bizler diyorum, çünkü çoğu zaman, kimimiz işlerimiz, kimimiz özel nedenlerle bazı zamanlar bir arada olamasak bile, biliriz ki mutlaka bu işin gönüllüleri iş başındadır. Bu iş en başta bir gönül işidir. Gönüllülük işidir, amatör bir ruh ile oluşuma sahip çıkmaktır.

Uzun zaman önce katıldığım bu oluşum içinde, bazen çok faal olmakla birlikte, bazı zamanlar aktif olamadığım zamanlar da olmuştur. Ne zaman sitemizi ziyaret etsem, yani olamadığımız zaman dilimlerinde, en az bizim kadar, bu oluşumun ayakta kalması ve ilerlemesi için çalışan, çabalayan arkadaşlarımızı gördüm.

Grafikerler.org ailesi olarak, bilginin paylaşımından ve bildiklerimizi bu işe heveslenen veya eğitimini alan arkadaşlarımıza aktarmaktan daima mutluluk duyduk. Duyduk diyorum, çünkü deneyimli arkadaşlarımız bazen kendiişlerini ikinci plana iterek, yeni yetişen arkadaşlarımıza vakit ayıracak kadar emek verdiler bu konuda. Grafikerler.org ailesinin asıl zenginliği ve bitmeyen enerjisi işte burada gizlidir.

Sevgili Ömer’le tanıştığımız ilk günleri hatırlıyorum. Sanırım site kurulumundan iki yıl sonrasında tanışma fırsatımız olmuştu kendisiyle. Ben forumlarda ve web sitelerinde çok gezinen bir adam değildim. Siteye de zaten nereden ve nasıl düştüğümü hatırlamıyorum. Birkaç gün sonra, hiçbir iletişimimiz olmamasına rağmen, bana bir şekilde ulaştı. Dediğim gibi, bana zaten çok yabancı bir konuydu ama sevgili Ömer öyle heyecanlı ve öyle hevesliydi ki, söyledikleri ve anlattıklarına katılmaması için, insanın taştan olması gerekirdi!

Düşünceleri, fikirleri, gündüzü, gecesi bir anlamda tüm dünyası bu site için var gibiydi. İlk düşündüğüm ve kendisine de sorduğum, bu işten kazancının ne olduğuydu. Sadece bir “hiç” olduğunu duyduğumda, şaşırmadım dersem yalan olmaz. Peki, neden o zaman dedim. Aldığım cevap, beni tatmin etmeye yetmişti. Sitemizin daha güzel olması için, daha çok kişiye ulaşmak için, daha fazla insana hitap etmek için demişti.

Özetle, güzel şeyler olması için demişti!

Sevgili kardeşim Ömer YILDIZ, seni tebrik ediyorum. Bugün güzel şeyler olmuş bulunmaktadır!

Düşüncelerin, fikirlerin ve amaçlarınla bu yolda, büyük bir adım daha atarak, basamaklardan bir tanesini daha çıkmış bulunuyorsun.

Grafikerler.org ailesi hepimizi tebrik ediyorum!

Birlikteliklerin başarıyı nasıl getirdiğini, bugün hep birlikte, bir kez daha görmüş bulunuyoruz.
Ödülümüz hepimize hayırlı olsun!

Teşekkürler Hürriyet, teşekkürler Bumerang!
Yeni ödüllerde ve yeni başarılarda yine buluşmak üzere…


Ozan Muhammet CANDAN
grafikerler.org







 

yakan

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
232
Tepki
0
Tebrik ederim.
Grafikerler.org sitesi hakettiği bir ödülü almış. Bundan sonraki yayın hayatınızdada başarılar dilerim Ömer bey şahsında tüm gönülverenlerine.:s8:
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Öylesine mutlu etti ki bu haber. Grafikerler.org layık olduğu yerlere geliyor...
 
Yukarı Alt