Terör eylemlerini protesto etmek için...

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Canım çalışman gerçekten çok hosh ve anlamlı olmush fakat sanki wallpaper için biraz göz yorucu :(
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Neyse arkadaşlar biraz daha özen gösterelim bu konuya lütfen kanayan yaramız bu bizim grafikerler olarak ortak beğeneceğimiz bir çalışma gelmesi lazım bugün ne şanssa elim o kadar doluki :(:(
 
U

User

Misafir
arkadaslar böle bir konudada calışmalara yorum yapmayalım lütfen. herkesin emegine sağlık göstermiş oldugunuz duyarlılıktan dolayı.. gün dayanısma günü bunu untmayalım..
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Arkadaşlar mehmetçik yapılan çalışmaları eleştirmeyiniz lütfen buradaki amaç belli, herkes dilediği çalışmayı yapıp ekleyebilir.
 

hasann

Üye
Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
42
Tepki
0
@BiGG_BoSS
tesekkurler hosbulduk.yapılan seyler gercek ten birseyleri geri getirmez belki ama insanlarımızın biraz daha duyarlı olması için herkesin birbirine bi şekilde ulasıp ülkemiz için can veren mehmetçiklerimiz için bişeyler yapması gerektiğini düşünüyorum,. düşünceleriniz ve yapılan seyler yazılan lar la işallah bi cok kimselere ulasabilinir. ben elimden geldiğin ce yapmaya calısacağım.(piyasada bi scream bi sen forever vb) anlayamadım ? acıklayabilirmisin.
 

C_a_K_a

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
210
Tepki
0
Arkadaşlar Lafçok görüntü yok Bize Laf DeğiL görüntü Lazım ... Lütfen
 

hasann

Üye
Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
42
Tepki
0
@C_a_K_a

ben fotografciyim.bu siteyede grafik konusunda kendimi geliştirmek için geldim ve fazla laf yaptısamda duygularımı anlatabilmek içindi.
 
Yukarı Alt