Veli Kundura Kartvizit

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Renk çok tatlı olmuş ama çizmeleri o şekilde beğenmedim. Yan yana sanki daha güzel durabilirdi. Bide bildiğim klasik kartlardan olmuş. Bunun dışına çıkılabilse iyi olurdu. Elinize sağlık.

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Aslında çok ince bir espiri var orda bayan çizmeleri hareket havası var erkek ayakkabısı yuvarlak top yerinde çizmelerde ona vuruyormuş havası var. yani bayan erkeği şutluyor gibi gibi :) teşekkürler evet sade sıradan gibi ama benim ilk yaptığım kartvizitim arşivden buldum yeri çok önemlidir bende ;)

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
O açıdan düşünmemiştim. Dikkatimi bile çekmedi sanırım. İlk kart oluşu çok başkadır, bende de aynı durum söz konusu. Sadece eleştirimi yaptım. Not olarak düşseydiniz bir kenara ona göre yorumumu yapardım. Hem katalog çalışmanızı görüp, hem de bu kartı görünce eski olduğu insanın aklına gelmez sanırım. Şuan eski çalışmalarıma baktığımda bunları ben mi ? yapmışım diye söylenmiyor değilim. Ve insan ne kadar yol katettiğini görünce mutlu oluyor. Başarılarınızın devamını diliyorum.

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Teşekkürler yorumunuz için farklı bir gözle bakılsın istedim bu kartı 2004 sonlarında yapmıştım oldukça beğenildi. bende tasarımlarıma bakıyorum hala eksiğim gelişmeye devam diyorum. Sizinde tasarımlarınızı görmek dileğiyle. kolay gelsin.

Yukarı Alt