yeni hazırladığım kampanya afişi...

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Sade ve Şık bir tasarım. Elinize sağlık. Ürünlerin etrafındaki çerçeve biraz daha kalın olabilirdi sanki. Sadece bir fikir benimki. Tüm hatları ile güzel bir çalışma olmuş.
 

Ömer Ayar

Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
168
Tepki
15
sade ve tüm hatlarıyla hoş duran bir tasarım olmuş emeğine sağlık yalnız 1,999 yazan yeri ortalasan veya çerceveye göre büyütsen daha güzel olur sanırım. başarılar
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Bence ürünlerin altındaki bölümler kesinlikle ortalanıp klişe bir tasarım havası verilmemeli. bu haliyle gayet başarılı ve güzel olmuş.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Yorumlarınız için teşekkürederim arkadaşlar... Bana kalırsa ne ürünleri ne çerçeveleri ne de puanları koyacaktım... Slogan ve anahtar ve tabi bide bady metin herşeyi anlatıyordu...

Açıkçası illaki resimler puanlar olsun dediklerinde sinirlendim... Puanın sağa hizalı olmasını ben istedim.. Öylesine koymadım çalışma sağa hizalı bir çalışma zaten... Sadece orada radius oturmamış o gözümden kaçmış onu düzelteceğim daha baskıya gitmedi.. :)

Çerçevelerin kalınlığıyla ilgilide şunu söyleyeyim eğer 0.1 pt bile kalınlaştırırsam, göz aşağıya odaklanacak asıl fikiri öldürecekti... Tabiki punto cetvelini alıp hangi kalınlıkta olması gerektiğine dakikalarca baktıktan sonra karar verdim...

Tekrar teşekkürederim arkadaşlar yorumlarınız için... :)
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
anahtar espriside sizin ellerinizden çıkmış ise ki, öyledir.
pek söylenecek bir şey kalmıyor geriye ...
nasıl deniyordu? dört dörtlük mü?
aynen öyle.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@Emine Şahin


Teşekkürederim Emine, evet bu afiş herşeyiyle benim elimden çıktı... :)
 

Muzaffer BAKIRCI

by imagination
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesaj
77
Tepki
2
sade şık ve anlatılmak isteneni tam anlamıyla ifade eden bir çalışma olmuş emeğine sağlık
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
Evet haklısınız alttaki resimler bana görede işi öldürmüş resmen. Ama mademki müşteri böyle iste bende gördüklerimi söylemeden duramam.

İlk önce zarif bir çalışma. her nekadar müşteri kitlesi bu tarz bir tasarıma pek yanaşmasa da güzel. renk iyi oturdu. ama dediğim gibi elektrikle ilgili priz bilmem ne saat olunca bence estetikten çok teknik anlamda çizgilerden oluşsa daha iyi olabilirdi. sonuçta bu bir ankastre ürün değil.

ikincisi anahtar güzel ama rengi bence olmamış. yani bunu altın mı, bronz mu yoksa kömürden bir anahtar mı ayırt etmek biraz güç oluyor.

alttaki çerçeler ince de olsa kalın da olsa bence uymamış onun yerine sadece resimler ve değişik bir zeminli kutucuk içince yafta yapılsa daha iyi olurdu. tabi ki müşteriniz aslında vurguyu üstteki anahtarda değil ürünlerde arayacaktır. haklı olarak bu bir promosyon tasarımı, imaj ilan çalışması değil.

en alttaki bant da bu yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı burada olmamalı bana güze özellikle de rengi bence tasarıma bi hayli gölge düşürmüş.

umarım anlatmak istediğimi kısa yazıyla anlatabilmişimdir.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Emeğine ve aklına sağlık ne demeli bizim işlerimize yorum yapan arkadaşların işlerini görmek ve gerçekten işlerinin ehli olduklarını görmek bizi sevindiriyor. ama dün emine arkadaşımız bi etiket mi ne yapmıştı bence o işle gözümdeki karizmasını fena halde çizdirdi
 
Yukarı Alt