Tamam en iyisi ben mesaj yazmayayım.. =)) bu arada birazdan nette olacak dergi fotoları.. inşallah daha güzel birşey çıkar ortaya... Yazı tiplerini değiştiremedim daha... ancak efektleri felan dediğin birçok noktayı düzenledim... görüşmek üzere =))
Paylaşacağım bitsin de :)) ve flood yapma artık... =)) kısa yazılarını felan düzenleyerek ekle...
az çok bitti sayılır ama üstünde biraz daha çalışmam lazım... =)) birazdan yaptığım kadaırını yükleyecem =))
valla şu anda burda görsen beni =)) kafayı yiyecem artık =)) sen söylüyorsun ben aynen düzenliyorum =)) şu anda bir yandan laptop a bakıyorum bir yandan diğer pc ye =))
sütun ölçüleri aynı zaten direk otomatik aralık bırakıyor... ordaki yazının kenarındakiler çerçeve değil outer glow =)) incelttim de koydum onları... sağdan ve soldan aynı boşlukları bırakmaya dikkat ediyorum. indesign da sayfa düzeni otomatik gözüküyor... kenarlarda pembe çizgiler var indesign...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.