yorumlar için teşekkürler...yakında asıl çalışmalarımı ekleyeceğim mesela film afişleri,dergi çalışmalarım komple basılacak fakat onlar genede teşekkürler..
her mesajımı yanlışmı anlıyacaksınız siz :):)
ben sizin için demedimki neden böyle yapıyorsunuz...
Evet bende fark ettim yazılarda hata olmuş genede teşekkürler...ilkler hep iyidir değiştirmeyeceğim yazıları :)
Üstteki Bir Zeytin Yağı projesi için etiket ve boyunluk çalışmam...
Üstteki bir Enerji İçeceği için olan ilk çalışmalarımdan biridir...
Alttaki aynı proje için olan bir başka versiyondur...
Tüm yorumlara açığım bunlar ilk çalışmalarımdan bir kaçı bazı arkadaşlar istediği için saygımdan...
farukcagla bey ben bu işi 10 senedir yapıyorum bilgeadam da 1 yıl web grafik eğitimi aldım..
eğitim amaçlı değil gelişme amaçlı cidden faydasıda oldu..
üniversite istanbul üniversitesi görselk sanatlar fakultesi...söylemeyecektim fakat söyledim
şuanda 3 yerde eğitmen olarak...
@Yaşar Karadeniz
Resim ekledim ben resim görünüyor zaten biliyordum benimde forumum var :)
genede teşekkürler..eğer resim yükleyipte görünüpte bir hata var ise söylerseniz minnet duyarım saygılar..
Photoshopta dekope değil dekupe denilir!!! Bunu bilin bunun kesin olup olmadığındanda şüpheniz varsa siz bırakın grafilkerliği bence :)
grafiker olmayı çok kolay sanıyorsunuz sanırım bence ilk önce neler yapacağınıza nasıl bişeymiş nasıl emek vermeniz gerekiyormuş bunları öğrenin.
Yaklaşık...
BilgeAdam'dan aldım eğitimi çok başarılılar tavsiye ederim...
Grafik tasarım kısmınıda güzel sanatlar mezunuyum üni söylemesem iyi olur :)
herkese başarılar..
bilmiyordum ben siz sordunuz söyledim yanlış yaptıysam özür dilerim...
sanırım siz oradan copy yaptım sanıyorsunuz onu sezdim ama neyse kırıcı olmak istemem...
ben forumlara fazla takılmam genelde siteye bakınca çok eksik var herkeste yardım amaçlı üye oldum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.