mrdamned tarafından yazılan mesajlar

  1. M

    Resmin ucunu farklı bir şekilde kesmek

    çok teşekkür ediyorum. uğraşarak buldum. diğer bulamayan arkadaşlar için bir iki cümlede ben ekleyeyim. pentool'u seçtikten sonra yukarıda objeler beliriyor. hemen en üst menüdeki select ve filter yazan yerin altında. oradan seçip yapabilirsiniz :) çok teşekkür ediyorum ömer yıldız. saygılarımla.
  2. M

    Resmin ucunu farklı bir şekilde kesmek

    Merhaba grafikerler.org ailesi, herkese güzel bir gün, iyi çalışmalar dilerim. Amatör olarak Photoshop cs2 kullanıyorum ve forumunuzda aramama rağmen aradığım şeyi maalesef bulamadım. Sürekli resmin nasıl kıvrılacağını anlatan dersler var fakat kesmek yok :( Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
  3. M

    Sıradan Bir Çalışma

    üstteki değilde en altta duran altında asman yazan resim mükemmel ötesi. bunu nasıl yapıyorsunuz bir ön bilgi rica edebilir miyim?
  4. M

    Adobe Diğer Konu. Bir merak sorusu.

    neden nasıl hitapları alenen bu konuda abes kaçar. sadece görsel olarak eksikliğim var benim. tasvir ettiğiniz gibi yapılan çalışmanın güzelliği ayrıntılarda gizli. ben bir kabasını çıkarabilsem ayrıntılarını da halledeceğimde :)))
  5. M

    Adobe Diğer Konu. Bir merak sorusu.

    aslında bab'a düşünce olarak bakarsak hayal gücüm geniş. fakat bunu resim anlamında değilde, farklı alanlarda kullanabiliyorum sadece. ben bakıyorum fakat aklıma tek gelen eskilerden kalma 2 - 3 çöp adam, bir güneş ve bir ev :)))
  6. M

    Adobe Diğer Konu. Bir merak sorusu.

    Merhaba arkadaşlar. Herkese keyifli bir gün dilerim. Bende amatör olarak ps2 kullanıyorum. Çok şükür kendimi elimden geldiğince geliştirdim. Bir merakım vardı, daha doğrusu bu işin nasıl yapıldığını öğrenmek diyelim tabir-i caizse. Örneğin bir tasarım yapacaksınız. Bu tasarımı nasıl...
Yukarı Alt