Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

haylazkalp

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Yaaa helal oolsun bunklar cok super ornek olarak kullancam.herseyı yapabılıyrum ama hayal gucum bıraz zayıf.bunlar ısıme yarıyacak saolun kım koyduysa
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Şimdiye kadar hiç anlayamadığım bir nokta (anlayacağımı da hiç sanmıyorum) Bayan DJ'ler neden çıplak olmak zorunda? DJ'lik deyince akla gelen şey müzik çalabilme kabiliyeti olmalı. Sunulan şey müziktir vücut değil. "Dünyanın en iyi bayan dj'yi" sloganlı bir afişte ben bir dj değil bir striptizci görüyorum. Bayan DJ ler sadece müzikleriyle ön plana çıkmalı bence.
Tasarımlara gelince, son derece karışık, göz yorucu ve elde ne var ne yok zemine serpiştirilmiş çalışmalar. Çok görsel ve çok değişik tarzda font kullanımı çalışmaları acemileştirmiş. Çok fazla efekt kullanmak bir çalışmayı daha çekici yapmaz aksine karmaşık bir hale sokar. Bir afişte kullanılan onlarca değişik font ve ayrıca bu fontların çekiştirilip, sündürülerek deforme edilmesi, tasarım tekniğine tamamen ters ve yapılmaması gereken maddelerin başında gelir. Bu karmaşalık verilmek istenen mesajları ve ana konuları birbirine karıştırmış ve okumaya nereden başalanacağı bir muamma olmuş.
Daha önce yapılmış büyük organizasyonlar ve DJ lerin afişlerini ve tasarımları dikkatlice incelemenizi öneririm.
iyi çalışmalar.











 
Yukarı Alt