Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

Meci*

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2010
Mesaj
167
Tepki
2
güzel çalışmalar :)
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
Erkana katılıyorum çalışmalarda bir çekicilik, renklilik olduğu kabul etmekle beraber en basit tasarım kurallarına hiçe sayıldığını veya bilinmediğini görüyorum. Yalnız bu bir seçim değil hatadır. HErhangi bir insan sırf çok yanar dönerli diye bir afişe, yolda durupta dakikalarını ayırmaz. Kurallar bunun için vardır. Eğer bir çalışma benim dikkatimi çekip bilgisini bir iki snde veremiyorsa o çalışma hatalıdır.
Ha kuralları hiçe sayabilirmiyiz elbette. Ama onlardan daha üstün bir yapı oluşturabildiğimiz takdirde. Yoksa daha büyük bir hata yapmış oluruz.

Elinize sağlık.
 

AO Design

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2010
Mesaj
124
Tepki
2
@GürhanErkal

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Gece hayatı piyasasında kendi tarzımı yaratıyorum. Kendi kurallarımı kendim koyuyorum. Bunu beğenende olucak beğenmeyende bütün yorumlara, eleştirilere saygı duyuyorum .)
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Eleştirilere şöyle bir göz attığımda son tasarımlarınızın bu öneriler doğrultusunda sadeleşmeye başladığını görüyorum ve ilk çalışmanıza oranla çok daha amacına uygun ve dikkat çekici olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarınızın hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık.
 
Yukarı Alt