Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

Kayıt
10 Mart 2011
Mesaj
2
Tepki
0
bnde erkan_nehire katılıyorum herşey +18 omak zornda değl. bnce önemli olan asillik asillikte sadelikten gelir. herşeyde bu böyledir ama yinde emeğnze sağlık.
 

AO Design

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2010
Mesaj
124
Tepki
2
@feride özdengül

1 - 1buçuk senedir clublara afiş yapıyorum. Afişi yaptıran müşterilerimin istedikleri tek şey afiş dikkat çeksin. Müşterilerime hitap etme çabasındayım. Bunuda fazlasıyla başardığıma inanıyorum. Herşeyin +18 olup olmamasına ben değil müşterilerim karar veriyor. Ben istenileni afişe döküyorum. Bugüne kadar hiç bir müşterimden olumsuz bir yorum almadım. Benim için en önemlisi bu. Ayrıca +18e karşı biriyseniz birkaç afişe bağlı kalmayın son afişlerimide inceleyin. Gayet sade ve asi afişler bulucaksınız.
Teşekkür eder saygılar sunarım...
 
Kayıt
12 Mart 2011
Mesaj
19
Tepki
0
@AO Design
Olumsuz yorum alınca "Müşteri öyle istedi"
Olumlu yorum alınca "Ben yaptım"
Ne güzel memleket.... :)
 

AO Design

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2010
Mesaj
124
Tepki
2
@A.Özdemirer

Tartışmak için değil çalışmalarımı paylaşmak için buradayım. Afişlerimin tümü müşterilerimin isteği doğrultusunda son halini alır. Beğenmediğiniz afişleride ben yaptım beğendiklerinizide.
Bana bir metin gelir ve ben orada yazanları yaparım. Afişlerimi beğenmeyen kişilerin yaptığı yorumlar bunu açıklamamı gerektiriyorsa bu afişlerin müşterilerimin isteği doğrultusunda oluşturulduğunu açıklarım. Olumsuz yapılan bi yorumu şahsıma algılarsam bu açıklamayı yapar, yorum olumluysa teşekkür ederim. Olumlu yorumlara cevap olarak tek bir tane gösterinki içinde ''ben yaptım'' geçsin ?
Bunu şahsıma bir hakaret sayıyorum! Birdahaki yorumlarınızı şahsıma değil afişlerime yaparsanız sevinirim.
Her ne kadar sinirimi bozucak bir yorum yapmış olsanız da teşekkür ederim yorumunuz için.

 

fatihusa

Üye
Kayıt
23 Ocak 2011
Mesaj
94
Tepki
0
calismalarinda bisey dikkatimi cekti.kullandigin resimlerde yani kestigin ve calismaya koydugun diyim golge efekti yok sanirim geneli afisin icinde biraz yapy duruo gibi geldi bana yaniliomuyum?
 

AO Design

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2010
Mesaj
124
Tepki
2
@fatihusa

O biraz kullandığım arkaplanlarla alakalı. Mesela Serenay'ın afişinde gölge kullandığımda daha yapmacık bi görüntü oluştu. Bir bütün olması daha orjinal ve daha mantıklı geliyor bana. Tabiki bunlar göreceli şeyler. Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
Yukarı Alt