Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

Kayıt
12 Mart 2011
Mesaj
19
Tepki
0
Profosyonel ne demek??
Yoksa müşteri mi istedi öyle yazmanızı?
Bu afişi görenler bu organizasyonun son derece PROFOSYONEL olduğunu anlar sanırım :)
@AO Designgl
 

AO Design

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2010
Mesaj
124
Tepki
2
@A.Özdemirer

Organizasyon bana ait değil tabikide müşterinin istekleri doğrultusunda yazıldı yazılan herşey.
Profesyonelin ne olduğunun ''Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)'' konu başlığımla bir ilgisi yok. Eğer profesyonelin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız başka bir konu altında bunun ne demek olduğunu öğrenebilirsiniz.
Benimle uğraşmak yerine afişin tasarımıyla ilgili olarak gözünüze batan ve beğendiğiniz noktaları belirtirseniz sevinirim.
Yorumunuz için teşekkür eder, bir sonraki yorumunuzda, yorumunuzun içeriğinin afişin tasarımıyla ilgili olmasını dilerim.
 
Kayıt
12 Mart 2011
Mesaj
19
Tepki
0
@AO Design

Sanırım anlama zorluğu çekiyorsunuz. Ben "PROFESYONEL" ne demek gayet iyi biliyorum..
ama "PROFOSYONEL" ne demek onu anlayamadım. Sanırım kendi yazdığınız şeyi okuyamadığınız gibi benimkileri de iyi okuyamamışsınız. Ayrıca yaptığım bu yorum zaten afişin tasarımıyla ve gözüme batan konu ile alakalı. Aynen dediğiniz gibi. :)
Şahsen ben PROFOSYONEL bir müzik albümü istemem fakat PROFESYONEL bir albüm isterim...
Eğer bu işi PROFESYONEL olarak yapıyorsanız PROFESYONEL nasıl yazılır bilmeniz lazım. Farzedin biliyorsunuz, böyle bir hata ile tasarım yapmanız daha vahim...
 

AO Design

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2010
Mesaj
124
Tepki
2
@A.Özdemirer

Anlama problemimidir anlatma problemimidir orasını Allah bilir. Forumdaki birçok olumsuz yorumdan sonra direk olumsuz olarak algılıyor insan. Açık bir şekilde Profesyonel değilde profosyonel yazmışsınız gibi birşey söyleseydiniz elbet gayet iyi bir şekilde anlayabilirdim.
O ve birkaç şey daha baskıya verilmeden önce düzeltildi. Bende gayet iyi biliyorum Profesyonel yazmayı. Yanlız daha önce de söylediğim gibi bana bilgiler bir metin olarak gelir, o bilgileri direk kopyalayıp yapıştırırım. Daha sonra bir problem varsa düzeltirim. Buraya ilk halini eklemişim problem bundan ibaret.
Tekrar yorumunuz ve uyarınız için teşekkür ederim.
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
günün 12 saati monitöre bakmak, aynı klavye tuşlarına binlerce kez dokunmak, stres, sinir ve bunun gibi etkenler bu tip ufak tefek hatalara neden olabilir.. ama tekrarlıyorum "genel" olarak güzel ve estetik çalışmalar..
 
Yukarı Alt