hem ekonomik hazır paketler, hemde teknik destek verenler var. Sedat abimin dediği gibi satın aldığınız firma ile iletişime geçiniz,
ayrıca burada dile getirdiğiniz soruların tamamına site içerisinde arama yaparak cevap bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. iyi çalışmalar...
herhangi bir programlama dili bilmiyor iseniz, bu işi yapmayın daha iyi, hazır paketleri kullanabilirsiniz, hiç bir zaman kod öğrenmeden tam manası ile web tasarımcı olamassınız, kod yazmadan web tasarım yapma olayına harcadığınız emek ile html-css öğrenebilirsiniz fazla kasmayın çok zor değil...
Ne Güzel söylemiş !
Ya kalbini dinle..
Yada kalbine söz geçir...
ndesign....
"Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" sözünden esinlenmiştir yazarımız :)
Şimdi sen olsaydın yanımda,
Hiç birşey olmazdı umrumda,
Şimdi sende bırakıp gidiyorsunda,
Beni ne hale koyduğunu bilmiyorsunda,
Yaşananların hatrına da,
Benim hakkım helal olsun sana...
ndesign...
@mustafacenik
Eğer yeterli olacaksa bende kayıt yaptırayım :) hobi ve ek iş olarak yaptığım grafik ve web tasarım tecrübeme dayanarak grafiker oldum diyemeyeceğim, çünkü öyle görüldüğü gibi 8 harf, 4 heceden oluşan bir kelime değildir, dinlemek gerek bazen, sıyırdığınız gün gerçek grafiker...
http://s3.dosya.tc/server3/HtbAAJ/site.rar.html
İnternette sayısız açılır menu örneği vardır bunların kodlarını eklemek yetmez, eklediğiniz hazır kodu y ve x değerlerinide sayfa yapısına göre ayarlamanız gerekmektedir vermiş olduğunuz dosyaya açılır menu eklenmiştir kodları inceleyip...
ağlamak ister bu beden ruhun emrettiği bu olsa gerek,
sevmek acıymış demek, bunuda unutmamak gerek,
2 damla gözyaşı süzüldü, yürek kana kana ağlıyor demek,
unutma çok zor olsada, sevdiğine mutluluklar dilemek gerek,
ndesign...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.