Arama sonuçları

1. Ndesign

PhotoShop CS4-Targa (.TGA) olarak kaydetme yok acil yardım edin!!!

shift + ctrl + s yap orada kaydetme seçeneklerinde göreceksin.
  2. Ndesign

Karıncayiyen...

Keşke tamamlasaydın azizim, ama karınca yiyen den çok fare yede benzediğini belirtmek isterim, iyi çalışmalar...
  3. Ndesign

Grafikerler.org Ayvalık'ta

çok hoş olmuş, emeği geçenler Canı Gönülden Teşekkür ediyorum...
  4. Ndesign

"sıfır kireç" ambalaj çalışması

Adam yapmış ya .. :) emeğinize sağlık...
  5. Ndesign

Yardım edermisiniz siteme tasarim yapmak istiyorum..

hem ekonomik hazır paketler, hemde teknik destek verenler var. Sedat abimin dediği gibi satın aldığınız firma ile iletişime geçiniz, ayrıca burada dile getirdiğiniz soruların tamamına site içerisinde arama yaparak cevap bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. iyi çalışmalar...
  6. Ndesign

kod bilmeyenler dinamik siteleri nasıl yapacak?

herhangi bir programlama dili bilmiyor iseniz, bu işi yapmayın daha iyi, hazır paketleri kullanabilirsiniz, hiç bir zaman kod öğrenmeden tam manası ile web tasarımcı olamassınız, kod yazmadan web tasarım yapma olayına harcadığınız emek ile html-css öğrenebilirsiniz fazla kasmayın çok zor değil...
  7. Ndesign

Kurumsal Kimlik - Allright

emeğine sağlık hoş bir çalışma... başarılar...
  8. Ndesign

Karçam söve

bu kadar tepki alacağımı nerden bilebilirdim :) yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...
  9. Ndesign

Selamlar

@Meluoe sakın yanlış algılamayınız... yazdıklarımı başa sarıyorum, aramıza hoşgeldiniz... :) iyi eğlenceler...
  10. Ndesign

Selamlar

@Meluoe bu cevaptan bu anlamı çıkardınızya ayakta alkışlıyorum, buda farklı bir yorum kınamamak gerek :)
  11. Ndesign

Selamlar

@Meluoe evet haklısın "meloue" tekrar hoşgeldin...
  12. Ndesign

Selamlar

Welcome to the family of graphic designers. iyi forumlar...
  13. Ndesign

Gözlerimin nuru...

Ne Güzel söylemiş ! Ya kalbini dinle.. Yada kalbine söz geçir... ndesign.... "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" sözünden esinlenmiştir yazarımız :)
  14. Ndesign

Gözlerimin nuru...

Şimdi sen olsaydın yanımda, Hiç birşey olmazdı umrumda, Şimdi sende bırakıp gidiyorsunda, Beni ne hale koyduğunu bilmiyorsunda, Yaşananların hatrına da, Benim hakkım helal olsun sana... ndesign...
  15. Ndesign

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

@mustafacenik Eğer yeterli olacaksa bende kayıt yaptırayım :) hobi ve ek iş olarak yaptığım grafik ve web tasarım tecrübeme dayanarak grafiker oldum diyemeyeceğim, çünkü öyle görüldüğü gibi 8 harf, 4 heceden oluşan bir kelime değildir, dinlemek gerek bazen, sıyırdığınız gün gerçek grafiker...
  16. Ndesign

Açılır Menü Yardım

http://s3.dosya.tc/server3/HtbAAJ/site.rar.html İnternette sayısız açılır menu örneği vardır bunların kodlarını eklemek yetmez, eklediğiniz hazır kodu y ve x değerlerinide sayfa yapısına göre ayarlamanız gerekmektedir vermiş olduğunuz dosyaya açılır menu eklenmiştir kodları inceleyip...
  17. Ndesign

Gözlerimin nuru...

@Şener CANÖZ Eyvallah Şener Abi...
  18. Ndesign

Gözlerimin nuru...

ağlamak ister bu beden ruhun emrettiği bu olsa gerek, sevmek acıymış demek, bunuda unutmamak gerek, 2 damla gözyaşı süzüldü, yürek kana kana ağlıyor demek, unutma çok zor olsada, sevdiğine mutluluklar dilemek gerek, ndesign...
  19. Ndesign

Karakalem (göz 2)

hoş bir çalışma olmuş tebrikler...
Yukarı Alt