Arama sonuçları

1. Ndesign

Mac mi? Pc mi?

Herşeye Br pencere yeter :) win-xp-7-8 ubuntu :)
  2. Ndesign

Karçam söve

Karçam söve web arayüz tasarımı.
  3. Ndesign

Sevdiğimiz Sözler

Umut ışığınız sönmesin, hayal pencereniz yaz, kış açık kalsın ne güneşten kaçının, nede yağan kardan, içinizdeki çocuğa kimin ne dediğine bakmadan bazen çocuk olduğunu hatırlatın, içinizdeki yaşama sevincinin daim olması temennisi ile tebessümle kalakalın inş. Herkese Günaydın... -nrldesign-
  4. Ndesign

Sevdiğimiz Sözler

"Hayat denen bu kısa yolculukta öğrendiğim yegane tecrübe, hayatın herkes için biçmiş olduğu rolde bana çok ama çok acımasız bir rol biçtiğidir, sevipte kavuşamamak yetmezmiş gibi birde farklı hayatlar sunduğu için isyan etmek değilde kırgın olduğumu söylemek isterdim hayatın ta kendisine...
  5. Ndesign

Sevdiğimiz Sözler

"Gözlerinin esiri olmuşum ey yar, belki bir gün! diye şafak sayar, bugün şafak kaç kaldı dersen, bir gün daha gitti ömrümden." -NDESİGN-
  6. Ndesign

Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun

İnanan ve İnanmayan Tüm Ümmet-i Muhammedî'nin Mevlid Kandili Kutlu Olsun
  7. Ndesign

Şunu nasıl yaparım ?

Kamerayla :) veya 3d programları ile ;)
  8. Ndesign

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Hani bazı insanlar olur ya; onları kaybettiğinizi, kaçırdığınızı ya da kıymetini bilemediğinizi uzun zaman sonra anlarsınız. Onlar sizin için hep bi “Acaba?” olur. İşte benim de hayatımda öyle bi insan vardı. Acaba onunla olsam nasıl olurdu demişimdir hep. Beni ben olduğum için seven nadir...
  9. Ndesign

Yeni canavarım

oda olur azizim . kolay gelsin fotoğrafçılıktada başarılar :D
  10. Ndesign

Yeni canavarım

@Emre DEMİRCİ Yapalım bir site azizim :D
  11. Ndesign

Yeni canavarım

Hayrını gör emre (eren :)) kardeş.... pörtföyünüde bekliyoruz kendi blog veya pörtföy sayfanda :D izlemek dileğiyle...
  12. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Günaydın henüz uyanamamış gençlik. pazartesi yi sendrom suz atlatamayan gençlik. Hepinize güzel be bol bereketli bir gün diliyorum Gü-nay-dın....
  13. Ndesign

Merhaba

@Murat VARDAR:grafikerler:
  14. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar Herkese güzel bir gün diliyorum, Hepimiz kardeşiz ben latife yapıyorum sarılar :D:D
  15. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Pardon Emre .... :)
Yukarı Alt