@Murat VARDAR
Hayat ı tasarladığı şekilde akmasını sağlayan varsa ne mutlu ona. tabiki tasarlamak kelimesini mecazi anlamda kullandığınızın farkındayız Murat bey. herkese Rabbim günlüne göre versin diyorum. zannetmiyorum ki birileri memnun hayatından neticede insan ız herzaman tamah ediyoruz...
çizimlerinizi video ortamına aktarabilirseniz izlemekten zevk alacağımızı belitmek isteriz. çalışma gayet başarılı bu çalışmaları AI programında renklendirebilirsiniz. başarılar diliyorum.....
@zynp
:) evet işim çok yoğun baktım boşta arkadaşlar var belki iş ihale ederim dedim ama nafile kimsenin kimseye yararı yok :) herkese iyi çalışmalar ben kaçar.....
Kivi yayın evi galiba çok reklam yapmış kapakta, 4 rakamı ile kivi çok sırıtıyor, Riilke daha okunaklı olursa ve arka kapaktaki şiirin alt rengi olan beyazı sil bg olarak el yazısı görünsün birazda opacity düşürürsen iyi olur, başarılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.