Arama sonuçları

1. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Eren bak bu sarı larla fazla takılma aralarına almışlar seni :D herkese kolaylıklar diliyorum ....
  2. Ndesign

Kelimeleri doğru bir şekilde birleştir

@Hakan Dağdeviren :clap2: Tebrik ediyorum :D
  3. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@Murat VARDAR Hayat ı tasarladığı şekilde akmasını sağlayan varsa ne mutlu ona. tabiki tasarlamak kelimesini mecazi anlamda kullandığınızın farkındayız Murat bey. herkese Rabbim günlüne göre versin diyorum. zannetmiyorum ki birileri memnun hayatından neticede insan ız herzaman tamah ediyoruz...
  4. Ndesign

3 boyutlu köpekbalığı çizimim :)

çizimlerinizi video ortamına aktarabilirseniz izlemekten zevk alacağımızı belitmek isteriz. çalışma gayet başarılı bu çalışmaları AI programında renklendirebilirsiniz. başarılar diliyorum.....
  5. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@zynp :) evet işim çok yoğun baktım boşta arkadaşlar var belki iş ihale ederim dedim ama nafile kimsenin kimseye yararı yok :) herkese iyi çalışmalar ben kaçar.....
  6. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@zynp Ben setup ı ile birlikte eğitim setlerinide göndersem :D başka boşta arkadaş yokta ?
  7. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@zynp Ben size cinema4d nin setup ınıda yollayayım siz şu dairenin mutfağını bir zahmet modeleyi verin :D
  8. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@zynp Üzerine alınan demekki işsiz ve güçsüz dür. öyleyse ne yapıyoruz diğer arkadaşlara yardım ediyoruz :D
  9. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Aslı hanım geçmiş olsun umarım şuan itibari ile gripten kurtulursunuz. haftanın geri kalanı iyi geçer :rolleyes:
  10. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ @zynp Ben lafı ortaya attım arkadaşlar. latife yaptım ama hemende kendinizi belli emişsiniz :D: İyi çalışmalar deyim ozaman :s8:
  11. Ndesign

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Hasan YILDIZ Başarılar diliyorum. umarın çok iyi neticeler alırsınız. fincan bekleniyor bilginize :D
  12. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Yine işsiz güçsüz gençler toplanmış bir araya :D:D Herkese iyi bir hafta diliyorum. Günaydın arkadaşlar....
  13. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Peki bu işlem de parantez kullanılmadığı için ayrı işlem yapmak mantıklımı ? biri aydınlatabilir mi ?
  14. Ndesign

Rilke - Bütün Şiirleri

Kivi yayın evi galiba çok reklam yapmış kapakta, 4 rakamı ile kivi çok sırıtıyor, Riilke daha okunaklı olursa ve arka kapaktaki şiirin alt rengi olan beyazı sil bg olarak el yazısı görünsün birazda opacity düşürürsen iyi olur, başarılar...
  15. Ndesign

Cylon Centurion - Keyshot Render

@Hasan YILDIZ Azizim tavsiye etme video ders hazırla sana zahmet :D:D başarıların daim olsun kardeş...
  16. Ndesign

Yapmış Olduğum Bir Kaç Çalışma

1. çalışma başarılı olmuş başarılar diliyorum...
  17. Ndesign

Grafikerden Banyo

Güzel çalışma olmuş emeğine sağlık. başarılar diliyorum...
  18. Ndesign

bir arkadaşıma yapmış olduğum çalışma

@Bulut Mashar:s8: Güzel bir çalışma olmuş, başarılar diliyorum...
Yukarı Alt