Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Gürbilek Petrol - Logo Tasarımı

Gürbilek fontu petrol yazısına nazaran biraz kalık oarak uyumsuzluk saglamamış mı ? Kalın dar bir font denedin mi ? daha güzel duracak gibi.. Logon çok dolgun olduğu için uyum saglar diye düşündüm.. Mesela şöyle bir şey ?
  2. Bulut Mashar

3D & Grafik ve Web Tasarım

Acaba Yaşınızı Öğrenebilirmiyim..
  3. Bulut Mashar

Birbirinden güzel vectorler4

Hata veriyor.. Link güncellensin..
  4. Bulut Mashar

Grafiker Anadolu Yakası Bay 22 yıllık Firmamıza İçin

Freelance olarak kabul edrseniz, referasnlarımı göndereblirim.. 3 Yıldır bu şekilde iş yapıyorum. ilgilenirseniz mail: 0 541 249 79 78
  5. Bulut Mashar

Acil grafiker aranmaktadır...

Size yardımcı olabilirim. bulutmashar@msn.com
  6. Bulut Mashar

Ajans Deneyimi ve Açık hava reklamcılığında deneyimi olan grafiker arıyoruz.

Konyada İkamet ediyorum. Yazın oraya gelmeyi düşünüyorum. İlanınız Dikkatimi çekti ama AÇIK HAVA derken. Biraz iş kısmını anlatma durumunuz var mı ? Özel isterseniz mail; bulutmashar@msn.com
  7. Bulut Mashar

•• Dekor Arıyorum .. Acil Yardım :(

Arkadaşlar bu tarz bir dekoru bina üzerine dış cephe olarak giydirme yapmam gerekiyor ama yüksek çözünürlükü olarak bulamadım fotoğrafı. veya vektör halini elinde olan varsa verebilme imaknı varsa çok iyi olur acil ihtiyacım var. Geçici olarak çizdğim binanın mantolama işlemi yarıda kaldı.
  8. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

Aynı şekil bende öyle umuyorum. Deneyin ilk.
  9. Bulut Mashar

Bu Fontların Adı Nedir Çok İhtiyacım Var.!

Stok ile ihtilal font değil. Bunlar çizim. Furkan Ozhan tarafından yapılıyor. Kişisel imza olarak yani.
  10. Bulut Mashar

Bu Tarz Bir Background Lazım . Plss !!!

Elinde olan varsa vektör olarak veya psd olarak çok acilinden lazım..
  11. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

Yapmıştım ama ilginiz için gene teşekkürler :)
  12. Bulut Mashar

Samet Çetinkaya / Kişisel Logo

Orada bir tutarsızlık var ama o noktanın olması şart bir şekil :) müşteri memnuniyeti nedir biraz o sıkıntıdan anlarsınız :)
  13. Bulut Mashar

Personal Shooting - CONCEPT / Bulut Mashar

Dekupe olayında haklısınız sonradan bir hata oldu ve geri dönüşümü olmadı. bende baştan yapmak istemedim. Zaten can sıkıntı bir deneme çalışmasıydı ..
  14. Bulut Mashar

Samet Çetinkaya / Kişisel Logo

İsim Kalkacak Zaten ..
  15. Bulut Mashar

Personal Wallpaper | Can Sıkıntı.

Resmin Orjinal Hali Ve Final Hoşuna gidip de alan olur belki yüksek kalite olarak BURADA var.
  16. Bulut Mashar

Hukuk Bürosu Logo Çalışması

Sanki SARA HUKUK biraz ufak olmiuş gibi :) Büyütsen daha hoş.
  17. Bulut Mashar

Acil!!! Banner yaptırmak istiyorum.

Bulut Mashar - Freelance Web & Graphic Designer www.bulutmashar.com bulutmashar@msn.com Tasarımları görmek için; Design Page
  18. Bulut Mashar

Sönmezler İnşaat

Logoda anlatmak istediğiniz anlayamadım ve sönmezler demişsiniz "ö" harfini kullanmataki amaç ne site adında. Türkçe karakter sorunu var. Diğer hatalar olarak ta erkal denilmesi gerekeni yapmış..
Yukarı Alt