Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Öğrenci Yıllık Bastırmak istiyorum !

Arkadaşlar 25 sayfalık öğrenci yıllığı bastırabileceğim bir yer var mı. Tasarımı bana ait bir şekilde. Veya basan arkadaşlar varsa ; - 0 541 249 79 78 - bulutmashar@msn.com
  2. Bulut Mashar

AOC Full HD LED Monitor - [e2461Fwh 23.6"]

MERHABA ARKADAŞLAR AOC 'nin bu modelinde mönitorünü aldım yalnız ufak bir problemim var. Ekran biraz puslu gibi. ve bu monitörü grafik çalışma amaçlı aldım. O puslanmayı, dumanlı gibi gözükmesini gideremedim. Bilgisi veya yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Renklerde matlık belirtisi...
  3. Bulut Mashar

Kutu Ambalajı Tasarımım

zemine bir anlam veremedim ve kayısların biraz kesiminde problem var gibi.
  4. Bulut Mashar

Denizlide grafikerim yerime arkadaş ariyorum

Denizliye gelmeyi düşünüyorum. Dönem sonu.. İş yerinizle ilgili açıklama yapabilir misiniz ..
  5. Bulut Mashar

Bing Logosunun Tasarımı Değişti..

Bing Logosunun Tasarımı Değişti Microsoft’un Bing arama motoru yeni yüzüyle sahneye çıktı. Tasarımı değişen logo, keskin hatlarıyla çok daha modern ve çarpıcı görünüyor. Detaylar haberimizde. Microsoft'un sahibi olduğu arama motoru Bing’in logotasarımı değişti.Yeni rengiyle dikkat çeken logo...
  6. Bulut Mashar

Fiyat Listesi Çalışma Freelancer

3 Yıldır freelance olarak hizmet vermekteyim, ilgilenirseniz; 0 541 249 79 78 bulutmashar@msn.com www.bulutmashar.com
  7. Bulut Mashar

Gelin duvağı - Brushes

dediklerinize baktım.. bulamadım... :(
  8. Bulut Mashar

Gelin duvağı - Brushes

Merhaba arkadaşlar. Bu tarz fotoğraflaara duvağın uzaması için çeşitli efektlerle bu tarz concept fotorğafları düşünüyoruz ama ne yaptım ne ettim duvağı bulamadım.. Brushes veya psd olarak elinde olan varsa .. Bilen varsa yardımcı olması rica olunur :(
  9. Bulut Mashar

Adobe Photoshop Plugin

Link verebilme durumunuz varm .
  10. Bulut Mashar

Avea'nın 29 dolarlık Logosu :) | SATIŞTA

Avea'nın 29 dolarlık kurumsal kimliği 12 Mayıs 2012'den bu yana satışta. http://graphicriver.net/item/arc-media-logo-template/2345893
  11. Bulut Mashar

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

Teşekkürler Şener Bey...
  12. Bulut Mashar

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

Birisi detaylıca anlatabilir mi ?
  13. Bulut Mashar

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

Arkadaşlar ben işi biraz anlamadım. ama mantığı anladım ve bilgi almaak istiyorum ? yardımcı olma imkanınız var mı . Kafam karıştı.
  14. Bulut Mashar

• Adobe Photoshop CS6 - Action Sorunu

Merhaba Arkadaşlar , Adobe Photoshop cs3'te yapılan action'lar cs6'ya eklediğim zaman çalışmıyor. Çalışır hale getiriyorum. Cs6 göre düzenliyorum bu seferde Photoshop'u her yeniden açıldığında action'lar sıfırlanıyor. Tekrar tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. Yardımcı olabilecek birisi...
  15. Bulut Mashar

Adobe Photoshop Plugin

Bu kötü oldu ya :S umarım yardımcı olacak başka birisi çıkar... Sizinde yardımlarınız için teşekkürler.
  16. Bulut Mashar

Adobe Photoshop Plugin

İsimlerini söylesen bile yeterli olur.. :)
  17. Bulut Mashar

Adobe Photoshop Plugin

Slm arkadaşlar . İyi forumlarınız olsun.. Ben geniş kapsamlı bir Plung seti veye tek parça halinde bir kalıp arıyorum. Fotoğrafçılıkta dış çekimlerin gücünü artırmak için . Yardımcı olursanız sevinirim..
  18. Bulut Mashar

Web arayüz tasarımı yaptırılacaktır.

Kurumsal bir şekilde arayüz ihtiyacınızı giderbilirm. Örnek; www.ilicacaminsaat.com.tr Arayüz tasarlandıktan sonra kodlama işlemide gerçekletirebilinir. Gerekli referasnlar ve Cv için; Mail: bulutmashar@msn.com Tel: 0 541 249 79 78 www.bulutmashar.com
  19. Bulut Mashar

web tasarımcı

mail gönderildi. iyi günler.
Yukarı Alt