swf formatında olmuyor. Cs5 te , gif olarak kayıt etme vardı. cs6 video özelliği geldiği için ya video fortmatında yada diğer psd veya jpg oalarka izin veriyor ama her geçiş için bir kare fotoğraf kesiyor bu şekil export edeyim dedim, klasöre 290 jpg dosya attı.
Slm arkadaşlar, bir arayüzü tasarımı yaparken müşteri logosunun flash gibi olmasını istedi bende photoshop'ta animasion hazırladım ama bu logonun olacağı yere nasıl edit'lanacak. Çünkü format mp4 ..
Logonun Olduğu yer.
Animasyon da bu.
YÜklenmedi sanırım. Link Bu : TIKLA
3 yıldır Freelance olarak iş yapmaktayım.
İlgilenirseniz;
Mail; bulutmashar@msn.com
Tel; 0 541 249 79 78
Yakın tasarımlar İçin; TIKLAYINIZ
www.bulutmashar.com
Aynı master collection sürümünü başka bir pc kurduk açtı.. aradım google da yeterince ama genelde ekran kartı güncellemesi dediler güncelledim. 64 bit 32 bit farkı var dediler o kısımda da sorun yok...
Tamda adamını aradınız :)
En çok tutulan Çalışmalarım web grafiği yönündedir. Çünkü en iştah alarak yaptığım iş diyebilirim..
İlgilenirseniz;
0 541 249 79 78
Tasarımlar; Facebook Design Page
Mail iletişim; bulutmashar@msn.com
Aslı hanım yazdığınız yorum için teşekkür ederim, sizi yakalamışken bir kaç soru daha sorayım.
Genelde kaç saat sürüyor. Ve bir saatte belli bir anlatım konuları var mı, yoksa bu sistem kişilerin anlama kapasitesine göre mi işlev görüyor. Ve ek olarak kendini geliştirme gibi durumların...
Arkadaşlar, bir gruba Photoshop'u sıfırdan öğretmeyi düşünüyorum ama eğitim aşamaları ve ücret hakkında biraz bilgi almak istiyorum.
Mesela;
Ücretler saat şeklinde mi?
vb.. Yardımcı olursanız sevinirm.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.