Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Emin • Logo

teşekkürler ..
  2. Bulut Mashar

Acil Yardım | Logo Gif Sorunu

swf formatında olmuyor. Cs5 te , gif olarak kayıt etme vardı. cs6 video özelliği geldiği için ya video fortmatında yada diğer psd veya jpg oalarka izin veriyor ama her geçiş için bir kare fotoğraf kesiyor bu şekil export edeyim dedim, klasöre 290 jpg dosya attı.
  3. Bulut Mashar

Acil Yardım | Logo Gif Sorunu

Slm arkadaşlar, bir arayüzü tasarımı yaparken müşteri logosunun flash gibi olmasını istedi bende photoshop'ta animasion hazırladım ama bu logonun olacağı yere nasıl edit'lanacak. Çünkü format mp4 .. Logonun Olduğu yer. Animasyon da bu. YÜklenmedi sanırım. Link Bu : TIKLA
  4. Bulut Mashar

Ilıca İnşaat | Web Arayüzü ( Sıfırdan Özgün Tasarım)

Ana Sayfa Kurumsal / Hakkımızda / Vizyon / Misyon Kalite Politikamız Hizmetlerimiz Ürünlerimiz Görsel Tanıtım İletişim Ilıca İnşaat'ta Ne Yaptık / Nasıl Yaptık ?
  5. Bulut Mashar

Freelance Grafiker arıyoruz

3 yıldır Freelance olarak iş yapmaktayım. İlgilenirseniz; Mail; bulutmashar@msn.com Tel; 0 541 249 79 78 Yakın tasarımlar İçin; TIKLAYINIZ www.bulutmashar.com
  6. Bulut Mashar

Emin • Kartvizit

Konya / Seydişehir Bir yerde çalışmıyorum. Öğrenciyim (Üniversite). 3 yıldır freelance olarak yapıyorum bu işi sosyal medyadan görmüş olabilrsiniz.
  7. Bulut Mashar

Eğitim Ücretleri ?

Eğitim vermeyi düşünüyorum, öğrenmeyi değil.
  8. Bulut Mashar

Web Arayüz Tasarımcısı arıyorum

merakla bekleniliyor . İlgili kişiye mesaj atarsanız çok memnun kalınacak..
  9. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

Tekrardan kuracağım ve aynı şekilde master dışında indiriyoırum olmaz sa öyle deneyecğim..
  10. Bulut Mashar

Aynı master collection sürümünü başka bir pc kurduk açtı.. aradım google da yeterince ama genelde ekran kartı güncellemesi dediler güncelledim. 64 bit 32 bit farkı var dediler o kısımda da sorun yok...
  11. Bulut Mashar

Web Arayüz Tasarımcısı arıyorum

Tamda adamını aradınız :) En çok tutulan Çalışmalarım web grafiği yönündedir. Çünkü en iştah alarak yaptığım iş diyebilirim.. İlgilenirseniz; 0 541 249 79 78 Tasarımlar; Facebook Design Page Mail iletişim; bulutmashar@msn.com
  12. Bulut Mashar

Hasan bey de o sürüm de yok diyor :D kafam karışmaya başladı ama ne yaptıysam yok...
  13. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ? Bilgisi olan varsa acil yardım edebilir mi ?
  14. Bulut Mashar

Eğitim Ücretleri ?

Dogru diyorsunuz. BU yardımlarınız için teşekkür ederim. Size ulaşacağım mail falan verebilirmisiniz..
  15. Bulut Mashar

Eğitim Ücretleri ?

Bunlar için teşekkür ederim. Başka öğrenem gerekn bir şey varmı . Bunları unutmayın diyeceğiniz ?
  16. Bulut Mashar

Eğitim Ücretleri ?

Aslı hanım yazdığınız yorum için teşekkür ederim, sizi yakalamışken bir kaç soru daha sorayım. Genelde kaç saat sürüyor. Ve bir saatte belli bir anlatım konuları var mı, yoksa bu sistem kişilerin anlama kapasitesine göre mi işlev görüyor. Ve ek olarak kendini geliştirme gibi durumların...
  17. Bulut Mashar

Eğitim Ücretleri ?

Arkadaşlar, bir gruba Photoshop'u sıfırdan öğretmeyi düşünüyorum ama eğitim aşamaları ve ücret hakkında biraz bilgi almak istiyorum. Mesela; Ücretler saat şeklinde mi? vb.. Yardımcı olursanız sevinirm.
  18. Bulut Mashar

Emin PC - Ön Kapak + S.1,2 | Dergi Çalışması

Emin PC diye bir dergi çıkışı yoktur. Üniversite ödevi amaçlı yapılmıştır. ÖN KAPAK SAYFA 1-2 SUNUM
  19. Bulut Mashar

Web Çözüm Ortakları

İlalınızla ilgileniyorum. bulutmashar@msn.com
Yukarı Alt