Arama sonuçları

1. A

32 sayfa yemek kitabı - cookbook 32 page

güzel elinize sağlık
  2. A

PDF sorularım...

RGB OLDUĞUNU KISACA NASIL ANLARIZ ADVENCED - OUTPUT PREWİEV SECİP RGB gösterdiğimizde sayda görünen resim ve objeler RGB DİR.
  3. A

Broşur çalışması ve aynı zamanda üretimi

Broşur çalışması aynı zaman yeni logo ALD Grafik Alaaddin 0532 347 12 01
  4. A

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

Aynen taviz vermemek lazım.
  5. A

Gazete Baskı Teklifi

Ald Grafik ve Matbaaa Yardımcı olamak isterim alaaddinkrds@gmail.com 0532 347 12 01
  6. A

Esinlenme çalıntı mıdır?

Uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Önemli olan hazırcı olmamak üzerine koymak ve daha iyisini düşünmek olmalı. Esinlenmek ayrı şey çalmak ayrı şey bunlar ikisinden ayırt etmek lazım.
  7. A

ID'de hazırlanmış gazete tasarımlarım. (Yayınlanmış Hürriyet DN çalışmalarım) -2-

Profesyonel bi çalışma iş de bu. Şu ana kadar işde bu deyebileceğim calışma. ama dergide sağa sola bloklamayı sevmiyorum sağ tarfın özgür olması tarftarıyım yazıların . Ama güzel olmuş :)
  8. A

Dergi Kapak Tasarımı

Özel sayı yazı süs pilyajını altında kalacak sırt bölümünden 7 mm içerde kırım süs pilyajı geleceğinden orada hic şık durmayacak. Kesim ve Pilyaj yerlerine dikkat etmelisin
  9. A

Kendime öz çalışmam [Yorumlarınızı bekliyorum]

Olmamış ne o simyah gölge. 2.si Font Bari fontu türkcesi yoksa kendin yapaydın bari noktarını ilker bir çalışma hic hoş değil
  10. A

Cips Kuponu

Güzel ama farklı bir çalşışma aynısı olmamış tablo ve yazısı .Tam zamanı yazıda fontunu farklı kullanmışısın. Hic bir font aynı değilki. :( ama güzel olmuş en azından an anımsatıyor ama üzülerek söylemem gerekirase kesinlikle aynısı değildir.
  11. A

ibb afiş deneme

Başta renk secimi hic olmamış hele font secimi ilk önüne gelen fornt kullanmıuşşsın keşke daha düzgünü denk gelsyedi. Afiş çalışmalrında en cok dikkat etmen konulardan biride font secimi bunların (büyüklüğü vs) senin kullandığın font daha cok mektup yazışmalrda kullanınla tırnaklı bir font...
  12. A

Kartvizit Deneme

Öncelikle şunu sormak istiyorum kartvizit bilinçli bir şekilde mi, kare yaptınız.? kartta özel ölçü olabilir ama kare hic hoş olmamış. Zarif ve asil işler kendini belli eder bunuda ancak ve ancak tecrübe ederek öğreneceksin. Eleştirecek bir konumu yok çok çalışmalı ve özgün düşünmelisin...
  13. A

baskı da mı hata yoksa bende mi?

Öncelikle Merhaba....Convertledim derken neyi kast ettiniz. Genelde Convertleme oyalını karıştıran arkadaşlar var. 1- Convertlemek yazıları vektörele cizme cevirme işlemine denir. Siz baskıya gönderirken dökümanı Büyük ihtimalle Convet to bitmap yapmış olabilirsiniz. Baskıya gondereceğiniz...
  14. A

Grafik Dersi CorelDraw - Indesin Photoshop dersi verilir.

Grafik Dersi CorelDraw - Indesin Photoshop dersi verilir. Baskı Öncesi Baskı Sonsı Yapdğınız çalışmalar baskıya sorunsuz gidecek... İşin Mutfağında... Hafta Sonları. Garantili Alaaddin 0532 347 12 01 alaaddinkrds@gmail.com ILANIM GUNCELDİR KİŞEYE OZEL VE TOPLU EĞİTİM VERİLİR....
  15. A

Grafik Dersi CorelDraw - Indesin Photoshop dersi verilir.

Grafik Dersi CorelDraw - Indesin Photoshop dersi verilir. Baskı Öncesi Baskı Sonsı Yapdğınız çalışmalar baskıya sorunsuz gidecek... İşin Mutfağında... Hafta Sonları. Garantili Alaaddin 0532 347 12 01 alaaddinkrds@gmail.com
  16. A

Orman Ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Afiş Çalışması

ben de beynemdim ama genede emeğine sağlık ama öncelikle font secimi sectiğin fontun sündürülmesi (deforme oluşu.) resimlerin deforma oluşu çalışmanın ciddiyeti bozmuş desem. Yani profesyonel bi çalışma havası göremedim :(
  17. A

Masterlife Kartvizit | Sedat Gül

cok guzel olmuş yanlız sadece dikkatimi ceken adres bölümü sol tarafa cok yaın matbaada sıkıntı olabilir biraz 2mm daha içerde olursa daha sağlıklı olur. ama tasarım güzel.
  18. A

Kitap Tasarımı için Grafiker Aranıyor

sacma sapan ilanlar bu ne ya böyle grafiker arkadaşlar bu ilanlara prim vermeyi,n bedeva calışacak birini arıyorlar. verdiği ilanda hayır yok içimden gelemedi elektrik alamadım. ve tecrübeme göre.... ki yanılmam hic ciddi bir ilana benzemiyor acizane uyarmak istedim.
  19. A

Photoshop ve InDesign İyi Kullanan Dergi Tasarımı Yaptırılacak (Düzenli İş)

merhaba cıkaracağınız dergi için tasarımda yardımcı olka isterim alaaddinkrds@gmail.com
  20. A

Bazı Büyük Firmaların İlk ve Son Logoları

cok hos bi paylasşım yenilerde hayat var eskilerde guze tabi eskiler olmasydı yeniler olmazdı.....:)
Yukarı Alt