Arama sonuçları

1. A

Katalog Tasarimi Uygulamasi Yapacak Matbaa Temelli Grafiker Araniyor

Ne kararsız ne ucuzcu bi yaklaşım umarım hayırlısı olur.
  2. A

2 kırımlı broşür şablonu nasıl yapılır? elinde olan var mı?

Burada dikket etmen husus örneği on yüzde 97mm x 100mm x 100mm arka yüz de ise tam tersi 100mm x 100mm x 97 mm bir kulak en az 3mm kısa olmalı
  3. A

E G O | Tipografi

Guzel bir çalısma Sebahattin bey ama.... tipografi demesek daha doğru olur bence... ben göremedim çünkü tipografiyi. Ama genel olarak çalışma güzel ama gene söylüyorum tipografi sanatının az olduğu bi çalışma. yanlış anlamayın kötü demiyorum Aksine beyenmedim de... Bilmem...
  4. A

El İlanı Çalışmam.

Hasan Bey genel olrarak güzel ama daha guzel olabilirdi.... Özellikle sectiğin font Avant G. çalışmaya hiç gitmemis. Ben Çalışmada font seçimine çok dikkat ederim sanki o font çok sıradan geliyor bana belkide ondandır. Daha soft ve sade daha asil duracağını düşünüyorum.
  5. A

5 Dakikada yapıver eline mi yapışcak.. Kaç 5 dakika ? ?

Ağzına, yüreğine sağlik Hasan Bey durumu ne guzel de özetlediniz. Teşekkür etmeden gecemeyeceğim. Alaaddin KARADAŞ
  6. A

Evinden dergi, kitap tasarımı yapacak indesign kullanan grafiker

alaaddinkrds@gmail.com dergi ve kitap ta benle calısmak ayrıcalıktır.
  7. A

"Süperman Öldü" çalışması

Amacsız...... gelişi güzel yapılmıs bi calısma :)
  8. A

Font Tanıtımları ve Galeri

Ahmet bey ellerıneze saglık ama bir rica var bi font meraklısı olarak matrıx font ailesi lzım bana
  9. A

17 yaşındaki Ufuk ÇINAR'ın logo çalışmaları

diyazn da ne :) dizayn mı ? demek istedin bari doğru yazsaydın ama analdık biz :)
  10. A

Vektörel Uçak CDR FORMATINDA

link calışmıyor kırk yılın başında başında bi şey lazım oldu
  11. A

Deneyimli grafıker aranıyor ıstanbul

Deneyimli grafiker montaj bılgisi olan veya grafık proglarına hakim deneyimli grafker film ve ctp atolyesinde calışacak tel: 0212 613 34 80 -90 dızayn grafık topkapı - istanbul alaaddın karadas 0532 347 12 01
  12. A

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

TL oncelikle hayırlı olsun ama bir guzel, iyi vs secilirken illa bir öncesi mi olamlıydı. Bu kadar mı taklit olur?. Bu kadar taklit olunca cok guzel mi olur?. Ben de bu yarışmanın ilk kamapanyası başladığın da haberim vardı. Ama icimden gelip bir tür katılma isteği olmadı. Çünkü Adelet...
  13. A

Müşterilerle yaşadığım ilginç diyaloglar

Müsterinin biri digital amak için gelir. Genelde bizler ajans ve matbaaların işlerini yapıyoruz. İşi bilenlerle çalışırız. Bir etiketim var digital alacam. arkadaş ozel kesimi var mı diye sorar. müsteri de evet var. Özel kesim işleri bıcakları olur tahtanın üstüne montalanmış şekilde...
  14. A

Müşterilerle yaşadığım ilginç diyaloglar

cok guzl ya ben de yazardım ama cok uzun
  15. A

hasan güner den ortaya karışık

Gercekten helal olsun guzel tesbit ince ayrıntılarda bunun gibi onemli notları kacıryoruz. "ayna" butün iş. O kücük ama onemli. :)
  16. A

Broşür Tasarımı yaptırılacaktır

alaaddinkrds@gmail.com iletişime gecerseniz yardımcı olabilirim.
  17. A

logo çalışması

alaaddinkrds@gmail.com iletişime gecerseniz yardımcı olurum.
  18. A

ACİL frelance calısacak grafiker

alaaddinkrds@gmail.com ALDgrafik. yardımcı olmak isterim
  19. A

GelişimNet Broşür Tasarımım

yazılar ve fontlar rastgele secilmiş ve oylece bıraklımış. iyi ve goze hoş oması için yazılarını fontlarını elden gecir derim ama gene de eh :) onu yapamayanlarda var dimi :)
  20. A

Fotoshop'tan Gazete cizimi

byhewal, Fotoshopta, dergi tasarımı yapılmaz. Adı üstünde foto... yani resim tabanlı program o programda yapılacak bir iş değil Indesinde sablonu yapacaksın gerektiğinde İlistrotor ve Fotoshop kullanabilisrsin. Onlar Kardeş proglamalar ama işlevleri ve icerikleri farklıdır. O şekilde gidersen...
Yukarı Alt