Arama sonuçları

1. A

monopol inşaat

Mubarek her yapılanda beyeniliyor :
  2. A

Blog`um icin tasarladigim LOGO

Daha guzel olabilir di :)
  3. A

Broşür Tasarımı yaptırılacaktır

Baskı ve Calışma Fiyati icin alaaddinkrds@gmail.com Benimle gorüşmeniz menfatize olacaktır. Alaaddin Alternetif Çözümler Sunar
  4. A

Folyo ve oneway vision yapıştırabilecek eleman aranıyor.

evet uygulama ustası veya kalfa aranıyor. Free olarak
  5. A

Folyo ve oneway vision yapıştırabilecek eleman aranıyor.

2 m2 Folyo ve oneway vision yapıştırabilecek eleman aranıyor Yüksek bir yer değil. Merdivene gerek yok. Kasaya ve cam üzerine uygulama yapılacak. Ücret görüşülür. İSTANBUL ALAADDIN 0532 347 12 01 alaaddinkrds@gmail.com
  6. A

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

Yada GRAFIK TASARM PPOGNAMLARIN bizler sadece isimlerini öğretiyoruz demesi lazım. Kusların yaptıkları o okullarında, tasarım bence yetenektir. Eğitimde şart tabi eğitimde önemli tabi. Ben bir alaylı olarak eğitim görmüş cok kişiden iyi olduğumu söylerler hem tasarım hem teknik bilgi bakımıdan...
  7. A

Kendi ismim için tasarladığım logo...

Bence, bir tasarımcı kendisi için yaptığı logo bilindik fontlarla değilde logosunda kendisi cizgisini gösterebilmeli diye diye düşünyorum. Bu nedenle bir tasarımcıya yakışmayan bir çalışma, olmamış 10 üzerinden degerlendirme yapacak olursak 3 (üc) puan :)
  8. A

Photoshop İle HTML Web Tasarımı | Videolu |

tesekkürler guzel ağzına sağlık
  9. A

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

guzel anlatım fotosoh ve drem varda Wamp Server neredn bulabilirim.
  10. A

Düzenli bayan freelancer fotoğrafçı aranmaktadır

neden ozeliik bayan ne aradğınız cumle alem anlamış bol şans size, BAYANLAR DİKKAT,
  11. A

Corel Draw ( onu hiç böyle görmediniz ! )

guzel ama ara yüz cok goz yoruyor
  12. A

Afis konsept tasarimlar 4

komposizyon olmamış, kombinasyon tam oturmamış.
  13. A

Dizgici aranıyor.

0532 347 12 01 alaaddinkrds@gmail.com Yardınmcı olmak isterim. Grafik Tasarım, Matbaa,
  14. A

Grafiker ariyorum

slm merhaba yardımcı olmak isterim. fransayla çalısıyorum istersenz. Sizinlede çalışışabiliriz alaaddinkrds@gmail.com
  15. A

Imsakiye

Birbirinden güzel, kaliteli, kuşe, karton İmsakiyeler Uygun Fiyata Baskılı Paket Teslim Ayrıntılı bilgi ve Fiyat İçin; 0532 347 12 01
  16. A

Moda dergisi için kapak ve sayfalar

alaaddinkrds@hotmail.com yardım cı olmak isterim alaaddin
  17. A

corel dersi

Corel Draw dersi Uygun fiyata Kısa surede cok bilgi Alaaddin alaaddinkrds@gmail.com 0532 347 12 01
  18. A

grafik tasarım dergi gazte katalog vs. freelance

iyi derecede photoshop, indesign, illustrator, corel, freehand, programları kullanıyorum. Grafik tasarım - freelance dergi, gazete, katalog vs. çok sayfalı tasarım işleri arıyorum bircok işde imza bulunmaktadır. Benimle calışma ayrıcalıktır. 0532 347 12 01 alaaddinkrds@gmail.com
  19. A

Hangi Vektör Programı?

hala bu soruyu soruyorsunuz freehandmi kaldı tabiki Indesing ama ikisinin arasında corelDraw
  20. A

Ücretli Logo Tasarlayabilecek Arkadaşlar

0532 347 12 01 size cvaslısmaları gondermiştim
Yukarı Alt