Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Rast Gele

rastgele dedikleri için olsa gerek, denize düşüp ! sana sarılmak zorunda kaldı aşk... İlyas ATMACA
  2. İlyas ATMACA

Yorma kendini

Soluksuz bir hayat yaşamak istiyorsun, Martıların göz yaşları kadar esrarengiz, Gerilla taktiği kadar karmaşık kuşatma olsun kalbine, Giriş çıkışların olmadığı bir hayat, Bir tek yangın çıkışı olsun kalbinde Giren ya yanmalı tamamen Ya da kalbini yakmalı elleriyle, Tanışmak...
  3. İlyas ATMACA

Bedhah Dostlar

Bu aralar kaçıp gitmek istiyorum Bedhah dostlarımdan uzaklara Yanıma almak istediğim yalnızlık duygularım,hudutlarıma sürgün kalmakta sınırları çizilmemiş bir ülke kadar uzak kalsam tüm dost ve dostane zırvalıklara kimden bıktım kim bilir tek tek isim versem bir günüm dile kolay...
  4. İlyas ATMACA

Sessiz

ne oluyor bu şehirde herkes eğmiş başını öne kimi yasaklarla aşk halinde kimileri tutuklu şiirleri okuyor kendi iç sesiyle üstat Yahya Kemal ile sessiz bir gemi çıkıyor yola çoğu insan yarınların derdinde geriye kalanlar çocukluğuyla sessiz bir aşk yaşamakta düşünceler ayrı olsa...
  5. İlyas ATMACA

Sevgilim kim ki ?

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  6. İlyas ATMACA

Bir İstanbul Gecesi

Bu ne güzel bir fizik Gecesi çıplak boğazı serseri sevgili Hiç bir varoş bedeni Benim bedenim kadar yaktın mı geceleri Boğaz trafiğin içimi çizip geçse de Taksim onsekizlik kız göbeği olmuş Bal döküp yalamak kadar zevkli Bebek gecelerin aşk gibi ateşli ve hareketli Yakamozun son...
  7. İlyas ATMACA

Evet hatırlıyorum

Saçlarındaki yıldızların koparılmayacağını Boyunu aşan başakların mayın tarlası koktuğunu Hatırlıyorum Ceketini yağmurlara asan asi devrimciyi Baba olamıyacam deyip ardında milyon evlat bırakan babayı Evet hatırlıyorum Gururla dünyaya bakan birini Aşkın ayaklarına kum gibi serilişini Saz...
  8. İlyas ATMACA

Ahçik

Küçüğüm küçücük kızım Sayende Yüzüme serildi kahkahalar Askıya alındı yürek sızım Kaybolmuş bir mülteciydim Gözlerin sahiplendi bedenime Küçüğüm kızım gecem donmuştu Sıcaklığın yön oldu kutuplaşmış gezegenime Güneş şaşırdı hıçkırıklarınla Ne ara ugradın melekler diyarına...
  9. İlyas ATMACA

Sen

Bir hastalıktan arta kalan, sancı gibisin ... Yavaş yavaş yitiriyorum bendeki seni ... İlyas ATMACA
  10. İlyas ATMACA

Yalnızlığın Biyografisi

Değerli Forum Arkadaşlarımın Dikkatine ! Son Günlerde Şiir Paylaşımı Yapmıyorum, Kusurumu Bağışlayın, Herhangi Bir Aksilik Olmaz ise, Yaklaşık 1 Ay İçinde Şiir Kitabımı, Yayınlamayı Düşünüyorum... Okumak İsteyen Arkadaşlar Benimle İrtibata Geçebilir... Kitap İsmi : Yalnızlığın Biyografisi...
  11. İlyas ATMACA

Hüzünlü maske

lösemin li bir çocuk olmuşum sanki gülmeyi özleyen gözlerimden çok yüzümdeki maskelere dikkat ediyor ebeveynler... İlyas ATMACA
  12. İlyas ATMACA

Sensiz Aşk Masasında

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  13. İlyas ATMACA

Dokunmayın

14. İlyas ATMACA

Sen

Seni tanıdığımdan beri, Her akşam yalnızlık bedenime sarılıp uyuyor. ve gelen geçen saat kaç demekten çekinmiyor... Aldıkları cevap; sadece seni içeriyor, Saat anca O'nu geçiyor İlyas ATMACA
  15. İlyas ATMACA

Yalnızlık

16. İlyas ATMACA

Ömür Denilen

17. İlyas ATMACA

Bayram Gelmiş

18. İlyas ATMACA

Güvercin

19. İlyas ATMACA

Yazık

İnsanım diyenlerin, insanlıktan haberi yok... o insanlarla aynı kefeye konulmak, salatalıkla aynı tasa konulmak gibi bir şey, varlığıma sebep olan ak süte yazık.... İlyas ATMACA
  20. İlyas ATMACA

Ela Gözlüm

lösemin li bir çocuk olmuşum sanki gülmeyi özleyen gözlerimden çok yüzümdeki maskelere dikkat ediyor ebeveynler...
Yukarı Alt