Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Ey Yar

Ey yar bu akşam yine düştün aklımın bir köşesine Bu düşüşün sebebi yer çekimi diye düşünme Kalbimin seni özlediği için düştün düşlerime Her ne kadar uzak kalsada ellerim ellerine Kalbim hisseder gelir fizan olsada ikamet adresine Tüm konularda acizim aciz ey yar Konu sen olunca...
  2. İlyas ATMACA

Yasak Aşk

Bir yasak aşk propagandası oldun içerimde İçerik olarak yasaklaştı bedenin gözümde İllegal oldu bana, gelmelerin bile Bu aşkı boykot ediyorum sana sevgililerimle Yasak artık bu aşk tüm şarkı ve notalarda Bir bilinmeyenli denklem olmuşsun aklımda İç açılarımı topladım giremezsin...
  3. İlyas ATMACA

Çocuk

Bak çocuk sakın düşme gözlerimden, Bir tebessüm ol dikkat çek yanaklarımda Bir ben olup kal hep yanımda Sen mutlu olmayı hak ediyorsun Haydi bir kahkaha fırlat havaya Bu havalar sensiz çekilmez oluyor be çocuk Her yağmur damlasında kaldırımlar üzerine sıçrıyor Kirletme kalbini...
  4. İlyas ATMACA

Ey Yar

Ey yar! Sen ruh halimin en güzel neşesi, düşlerimde gözlerin, gözlerimde düşlediğimsin...
  5. İlyas ATMACA

Bu Gece

Gökyüzüne serilmiş bir çarşaftır güzelim, güzel tenin Her benin benzer bir yıldız tanesine, Düşüp kaysam yanağından ellerine, Ilık bir yağmur olup yağasım var, bu gece bedenine... Bu gece, güzelliğin gelse balkonuma, Usul usul penceremden sokulsan koynuma... An gelsin bir diye bahsetse...
  6. İlyas ATMACA

Bir Yolculuk

Bu aralar daha bir seviyorum, yolculuk etmeyi... Düşünüyorum da ardıma koyup gitsem mi her şeyi ? Kafama takmadan akşam ne yiyeceğimi, Kafama takılmadan terk etsem bırakıp gitsem seni. Bir yolculuk var sadece, bir yolculuk aklımda... Kapılıp gitsem eski bir taşıt yorgunluğuna. Sonunu...
  7. İlyas ATMACA

Günaydın

Bu sabah; bir tatlı kaşığı mutluluk döktüm ekmeğinin arasına bak bakayım seni mutlu edebilmek bu kadar kolay mı ? yok diyorsan eğer ki; bütün güzellikleri sofra edeyim, sereyim kahvaltı masana, sen mutlu uyan diye yeni güne, yeni mutluluklarla günaydınlar aşkıma günaydınlar olsun...
  8. İlyas ATMACA

Anne

Sen uzak kaldın diye hiç bahar yüzü görmedim anne Hep mart ayında kaldım, Hep yüreğim, günlerim yanmakta Hiç uçuramadım bana aldığın mavi uçurtmayı Uçurtmam kopacak diye korktum anne Kopmasaydı ellerim avuçlarından Ne olurdu sanki kopmasaydım sıcacık bağrından Kopup düştüm mayın kılıklı...
  9. İlyas ATMACA

Keşkelerim Anne

Güzel günlerim oldu her ne kadar acılara tutunsam da, kahkahalarım vardı içinde binlerce göz yaşı barındırsam da, bazen mutluydum yalnızlığımla, bir gamsızı andırırdım etrafımda üzülenler olduğun da bilinmez ki; en büyük acı her zaman yürekte saklıdır. Saklım da kaldın, her ne kadar...
  10. İlyas ATMACA

Zaman

ah be zaman neden seninle anlaşamıyoruz? hep varsın, hiç yetmiyorsun da, neden güzel olan herşey kısa kalıyor ? neden ayrılıklar, acılar hiç bitmiyor ? bir yanda kendime hiç artırıp ayıramıyorum seni öte yanda bitmiyorsun ki; öpeyim annemin hasret kokan, emekçi ellerini oysa ki; hiç...
  11. İlyas ATMACA

Bana Mahkum Olma

hayat ortasında idam sehpası olmuşum ben, sakın üstüme başıma gözlerime gelme, kırılır düşersem hayatının ortasında, boynunda urganla gezersin, daha bir başka olur ölümün tadı, daha bir soğursun, aynalara gülümseyen gözlerinden ... İlyas ATMACA
  12. İlyas ATMACA

Gitme SEN

Ne olur beni bırakıpta gitme sen Hayatımı zehir edip karanlığa çevirme sen Teninin eşsiz kokusundan beni mahrum etme sen Ne olur ne olur beni bırakıpta gitme sen Gidişin içini bir kurt gibi kemirecek Sensiz yüzüm hep ağlamaklı olur belki hiç gülmeyecek Gitme merakın benden çok sana zarar...
  13. İlyas ATMACA

Sevgili

Ben her zaman en iyisine, ve sen ise en iyisi olmaya layıktın, Sen hiç bir zaman en iyisi olamayacağın için Asla olamazsın benim layığım.
  14. İlyas ATMACA

Unut beni

Ey gözleri mehtap sessizliği, gönlü hırçın deniz kızı, Unut; ne gönlüm dinler seni Ne tanrı, ne de dinler buluşturmaz bizi, Bir haber olmuşuz birbirimize Unut yoksa her bir parçan dökülür başka bir denize, Bu aralar böyle sessiz böyle hırçın gözlerin Unut kaldırım gülü unut beni...
  15. İlyas ATMACA

El değmemiş sevdayız

düşünüyorum da hiç adil davranmadık birbirimize ne benim unutkanlığım adildi ne de senin aşk anlayışın hep takardın özel günleri ve beklerdin duygusuz birinden küçük jest ve hediyeleri aslında biliyordun ben bunları yapacak bir tip değildim ki; biz bu aşka başlamadan önce de sen beni...
  16. İlyas ATMACA

Beni Sevdiğini Bilmek

nefsimin bile haberi olmadan sevdim beni sevmeni, beni sevmen ne güzel ellerimde avuçların, çıplak iki gözle seyre daldım, benim için titreyen bedenini, üşümen güzeldi tüm güzelliğinle beni sevmen ne güzel, gözlerim varlığından haberdar kalbime bir girsen hüküm giyersin inan...
  17. İlyas ATMACA

Kazım KOYUNCU’nun Ardından

Muhabbetin en güzel haliydi bakışların Karanlık bir geceden ibaretti gözlerin Bir dido olur söylenirdim İşte gidiyorum der şarkılarında beklerdim Divane aşuk oldum dolandığın dağlarda Hayde çık gel beraber ayaklanalım horona Ilık sesinle bir hoş olurdu çevremiz Artık çevremizden bile...
Yukarı Alt