Bu da yeni bir çalışmam.Tüm fikir ve çizimler bana ait herzamanki gibi.
(Siyah camlı sehpa fikri daha önce de belirttiğim gibi Erkin Bey'e aittir.)
Beyaza aşığım.O kadar saf o kadar temiz ki...
Yazılımlar:Max+ V-R +PS
Light: 1:IES Sky (0,03)
6:Photometric T.P Halogen(Güç: CD:12)...
Modelleme:Ortalama 3 saat
Yazılımlar:Max+Vray+PS
Render:0h 33m 27s
Light:Çevresel Aydınlatma
Hata var mı? Evet var.
Kafamdaki Model bu muydu? Hayır değil.
Tam olarak elde etmek istediğim etki bu değildi ama ortalama böyle birşeydi,hem zaman kısıtlı,daha çok geliştirmek detaylara girmek...
Type:Max+Vray+PS
Light:Skylight
Render:10 Dk ortalama.
O kadar güzel ve temiz çizdim ki silgimi hiç kullanmadım dermişim...
Bir anlık "Off napsam" la gelen çalışma.
Baktım elimde çok elektronik çizim var, toplayayım dedim.
İlk defa denedim böyle birşeyi , merak işte,yapsam nasıl olur falan filan.Tabiki PS bilgim , deneyimlerim başta yardımcı oldu.Komple herşey çizim elbetteki.
Burada da bir LCD çizdim , tasarımı herzamanki gibi sadece bana ait, sonra daha önceden çizdiğim PDA yı da ekleyip ilan haline getirdim.
İlandaki bütün fikirler de komple bana ait , ve görebildiğiniz herşey tamamen çizim, bilgiler sallama.
İlan:
Ham Çizim:
İlandaki bütün fikir bana ait ve insanlar hariç görebildiğiniz herşey çizim.
İlan:
Ham:
Çizimler bana ait ,yalnız biraz esinlendim, biraz benim cihaza baktım biraz da netteki cihazlara biraz da eski tutrorial bilgilerim işte.
Header gibi bişiyler yapmaya çalıştım.Boyutları editlenip altına bir slogan eklenip çöpçatan sitesinde kullanılabilir belki.
Sunumda biraz sağa kaymış şuan farkettim, basit bir deneme işte.
Bu dersimizde sizlere PS de kaliteli makyaj nasıl yapılır bunu gösterdik.
Dersimiz ile yine birçok bilgi ve deneyim edineceksiniz.
Nette genelde gördüğümüz makyaj çalışmaları hakikaten çok feci.
Gerçekliği yok ve aşırı abartılı.
Eğitim videomuzda ise boyalar makyaja en uygun kıvama...
29 Harika Brush ,açık 36 MB.
Örnekler:
Vektör ve Line fırçaları.
62 Güzel Gradient 3 mb
157 Shape , açık 41 MB
57 Style, açık 60 MB93 Texture ,15 MB
Hepsi Tek Pakette.
TUM PAKETI INDIR
Merhabalar.
Yine bu derste , diğerlerinde olduğu gibi birçok PS püf noktasını öğrenecek, ipuçlarını yakalayacak, PS nin dilini daha iyi anlayacak PS yi daha kaliteli ve hızlı bir şekilde kavrayacaksınız ve sevdiklerinizin fotoğraflarında harikalar yaratacaksınız.
İçerisindeki bilgiler...
Evet arkadaşlar PS de harika efektler yaratmaya devam ediyoruz.
Aklıma farklı fikirler geldikçe ders olarak hazırlıyorum.
Bu dersimiz 4 oturumluk toplam 53,3 MB dir.
Bu dersimiz ile yine PS nin tüm püf noktalarını , layerlerle çalışma mantığını , filtrelerle çalışabilme yeteneğini ve...
Ders içeriği 5 oturumluk sesli ve görsel (Videolu) anlatımdan ibarettir.
Bu derste PS hakkında birçok ipucu yakalayacak, birçok püfnoktası öğrenecek, layerlerle çalışma sistemini kavrayacak ve ps hakimiyetinize biraz daha güç kazandıracaksınız.
Ders bitiminde aşağıdaki örnekleri sizler...
Her biri yüksek boyutlarda , arşivinizde mutlaka bulunması gereken 36 adet ,PS de çeşitli efekt çalışmalarında kullanabileceğiniz textureler.
ARSIVI INDIR
Dünyadaki bilişim ağına istinaden hemen hemen hergün yeni birşeyin yasaklandığına şahit olduğumuz ülkemizde sonunda Dünya'nın en çok kullanılan sesli ve görüntülü chat programı olan camfrog da yasaklandı.
Dünya ile beraber ülkemizde de birçok kullanıcısı olan camfrog'un ,kullanıcı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.