Arama sonuçları

1. H

Sıfırdan Salon Tasarım Reklam(Zor Çizimler)Mutlaka Görün

Bugüne kadar çok şey çizdim,hep bunları biryerde toplamak istemiş ama hiç cesaret edememiştim(yaklaşık 2 aydır).Biliyordum içine girince zor çıkacağımı nitekim öyle oldu. Cesaret geldi ve kolları sıvadım.Genelde "Burdaki sanat 3d programlardan başkasıyla yapılmaz." diyen arkadaşlarım birhayli...
  2. H

TEMA Vakfı Logom(Serbest)

Forumda bu alt forumu görünce logo tasarlamak istedim.İlk defa PS de logo yarattım.Tema olarak da TEMA Vakfını seçtim... Serbest Çalışma tabiki... Nasıl oldu bilmem... Beyaz: Siyah:
  3. H

Zor Bir Çizim Ve Montaj Çalışmam "Saphire"

Aslında ben : "Böyle bir ürün çizsem nekadar gerçek durur du?" nun cevabını arıyordum.Fakat aklım aldı başını gitti yine...Görseller ,tasarım ,fikir,espri,dekupeler ,montajlar... Nekadar becerebildim bilmiyorum... Özellikle mankenin teninde aşırı efekt vardı o biraz uğraştırdı ,sanırım...
  4. H

Kendimize AE'de Vizyon Efekti Yaratalım(Sound+DVD Video)

Merhabalar... Aslında bu dersi videolu yapmak istemiştim fakat birtürlü uygun program bulamadım.O sebeple resimli yaptım ve gayet açık ve net anlattım dersi. Ders aslında 5 aşamadan oluşuyor.Yani bu dersi yapmak için önce PS sonra AE sonra FL gibi programlara hakim olmak gerekiyor.Fakat ben FL...
  5. H

Adobe After Effect CS4 Tanıtım Kısayollar Araçlar

Adobe bilindiği üzere yazılımda birçok pazara hükmediyor.Bunlardan bir diğeri de ürün reklamlarıdır.Tabiki bu ürünü sadece bununla sınırlamamak lazım.Bu programla aklınıza efekte nazır ne geliyorsa yaratabilirsiniz.Örneğin sıfırdan efektler yaratabilirsiniz,ya da hali hazırdaki videolarınıza...
  6. H

Bir Aradan Sonra Yeni Çalışmalarım(skystar_26)

Uzun bir aradan sonra tekrar çalışmalarımı paylaşmaya devam ediyorum... Işık ve 3D çalışmam... Komple sıfırdan... Montaj çalışmam... Dışardan aldığım orjial dosyalar... Sahne ve kalan dizayn sıfırdan... Kıyafet Tanıtımı... Dışardan Aldıklarım... Final. Logo ve Marka Sallama...
  7. H

MyPod İlk 3G Telefonunu Çıkardı...Kızak Kapak :)

Arkadaşlar Bu çalışma genel hatlarıyla MyPod PDA ya benziyor.Çünkü bunlar gerçekten de bu alandaki ilk çalışmalarım.O sebeple şimdilik genelde dergilere bakarak fikir alarak,taklit ederek dizayn yapmaya çalışıyorum. Buyrun... (Not:Alt menüdeki ikonlar hariç komple çizimdir...) MyPod M9200...
  8. H

MyPod İlk PDA'sını Çıkardı!!Harika Bir Dizayn İle.

Merhaba arkadaşlar. Buyrun Mypod'un İlk PDA sı.P2009 Series... NOT: Çalışma CS3 ile yaratılmıştır herzamanki gibi.Fikir almak için rakip firmanın cihazına bakarak çizdim Logolar dışında herşey el emeği... Teşekkürler... Bence Cezbedici Görünüyor(!)
  9. H

Yeni Nesil Oyun Konsolu Game Console Çıktı...

Bu defa farklı birşey denedim.Elimdeki PS2 ye bakarak kağıdı kalemi aldim ve çizmeye başladım. Bunu CS3e nekadar yansıtabildim bilmem,buna siz karar verin... Dergi İlanı:(Burada şirket logoları ve cihaz üzerindeki power tuşu dışındaki herşey elle çizilmiştir) Bunlar da diğer kapaklar...
  10. H

MyPod Silver Series Çıktı :)

Merhaba arkadaşlar! Hatırlarsanız geçmişte MyPod Touch Series'i sizlerle paylaşmıştım. Bu da Aynı Ürünün Silver Series'i. Yorumlarınıza Sunuyorum... (Herzamanki gibi önce kağıda sonra CS3'e çizdim...) Bu da Touch Series mukayese için...
  11. H

DVD PRogram Kutusu Tasarımım "CS3"

Yeni çalışmamı koyuyorum buraya.Birden kafamda bir tasarım esti,ben de hemencecik sanal kağıda döktüm. Sallama bilgiler... Teşekkürler...
  12. H

Vizyon Film Afiş Çalışmam Photoshop

Orjinal Dosya: Filim Afişi Hali: Biraz Ürkütücü,senaryo bana ait kafamda bir senaryo kurguladım ve başladım yaratmaya... Dışarıdan biraz logo falan aldım affola...
  13. H

LCD Palazma TV Tasarımım(PhotoshopCS3)

Çizimlerim herzamanki gibi sıfırdan olup sadece bana aittir... Bunu da az önce bitirdim,önce kağıtta sonra Photoshop'ta... Dışardan birkaç tane image dosyası aldım affola :) iyileştirme
  14. H

Salon Tipi Klima Çalışmam... (PhotoshopCS3)

Bu çalışma da nezamandır HDD de idi,eksiklikleri vardı anladığım kadarıyla. Hazır vakit bulmuşken paylaşmak istedim. Salon tipi klima tasarımım... Ürün Tanıtımı: Showroom: Ben tekrar söylüyorum ve ciddiyim arkadaşlar bu işlerden pek anlamam,o sebeple kusurlarımı söylemeniz yararıma...
  15. H

Bu da benim Ipod'um(MyPod) (PSCS3)

Bu da benim Ipod'um. Okadar çok özelliği varki say say bitmez.Üstelik hesaplı :) Buraya koyuyorum,bakın bakalım bir zahmet eksiklerim yanlışlarım nelerdir... Şimdiden Teşekkürler... Yansımada çakışma sorununu giderdim.Buyrun şimdi bakın zahmet olmazsa...
  16. H

Papağan-Kadın-Şampanya Bardağı.Grafik Çalışmam!

Bu çalışmada bir papağanı kullanarak kendime bir renk efekti yarattım. Daha sonra Şampanya Bardağının birine kadın diğerine yarattığım efekti koydum,bence mistik bir çalışma oldu. Fakat herzamanki gibi beni baydı ve yarım bıraktım. Renk efekti tamamen papağanın kendisidir ve CS3...
  17. H

Dergi Kapağı Çalışmam...

Dergi Kapağı Çalışmam: Barkod ve "ELELE" yazısını salladım zira çalışma çok baymıştı. Bunların haricinde eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum... Adobe CS3 te hazırlanmıştır. Orjinal Dosya:
Yukarı Alt