Sitemizin kısa bir logo animasyonu.
Yine Aİ formatlı vektörel logomuzdan yola çıkarak önce MC4D de dolgu ve giydirme + kabataslak animasyonunu hazırladım daha sonra AE ye atıp son efektleri uyguladım.
2578440//
iZLE MetaCafe
iNDiR
Bu Video ders PS de çizime giriş için gerekli GridMod Ayarlarının nasıl yapılacağına ilişkin bilgiler içermektedir.
GridModAyarlari
Şifre:www.grafikerler.org
Bu videolu ders Phosothopda X-Y koordinat sistemi nedir neye yarar nasıl kullanılır bu bilgiler içermektedir.
Videoyu Nero ile sağlıklıca izleyebilirsiniz...
PS'de X-Y Koordinatları YUKLE
Şifre:www.grafikerler.org
Burada logomuzun vektörel formatından yola çıkarak mc4d de dolgu yaptım ve yine orda renklendirdim.Yine logomuzda bazı değişiklikler yaptım.
Dolgu:MC4D Release10
Light:Omni Shadow Map Soft
Visible Light:Volumetric
Render:3 dk 23sn
Type:Tiff
Kullanılanlar:
Logo vektörelimiz(Aİ)
Görseller...
2. kez logo denedim , kesinlikle hiçbir logodan esinlenme ya da alıntı yok.Huyum değil zira. Fikir ve herşey tamamen bana ait.Bitkileri kozmetikte kullanan bir firma logosu düşünerek hazırladım.
Burada da yine bir çiçek niteliğindeki zarif bayanlarımız için göz kalemi tasarladım.
Ve tabiki her zamanki gibi fikir tasarım çizim ve dizayn komple sıfırdan.
Parçalar:
Final:
Burada yine bir PS interior çalışması yaptım.Hernekadar diğer 3d prg.lar gibi gerçeği yansıtmada da çizimlerdeki teknik ve yöntemleri görmüş olmak dahi bir kazançtır bizlere.
Tamamen Sosyal Devlet anlayışı ve bilinciyle hareket eden,hastasını asla madur etmeyen ,hastalarına 7/24 hizmet veren...
Adobe bildiğimiz üzere sanal piyasada her alanda iddalı girişimler yapmaktadır.Bu sanal pazarda Sanal sektörün reel kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını her alanda karşılayabilmek için nerdeyse markasını yani programlarını tamamen yenileme ve kullanıcıları için yine kendisini en konforlu hale...
Adobe firması sanal pazarın her alanının isteklerini karşılamaktayken webmasterleri de unutmamıştır.Adobe Fireworks CS4 de bunlardan birtanesi.
FireworksCS4 ile website tasarımlarınızda dizayn gücünüzün sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.
Kendinize şık tasarımlar yaratabilirsiniz.Dizayn sizden...
Nette çeşitli grafik programları araştırması yaparken ilginç bir grafik programına rastladım ve paylaşmak istedim.
Adı:Sumo Paint.
Programa Buradan ulaşabilirsiniz.
Programı net üzerinden tamamen free olarak kullanabilirsiniz.
Register bölümündeki Üyelik kısımlarını sallayabilirsiniz hatta mail...
Bayan parfümünden sonra marşonistliğim tuttu ve derhal bir erkek parfümü tasarladım kafamda.Sonra en zevkli yanı,yani çizim...
Komple Sıfırdan...
Parçalar:
1:
Final
2:
Burada da yine kozmetik çizimlere devam.
Capris markalı bir parfüm çizdim.Herzamanki gibi mekan zemin tasarım dizayn hepsi sıfırdan. Çok yorgun olduğum için gözümden kaçanlar hatalar olmuş olabilir.
Detayları sonra ekleyeceğim.Arka plan biraz donuk kaçtı ,geliştirilebilir.Marka Sallama...
1 sene önce biten beraberlikte yüzüme şiddetle "Sen Benim Hiçbirşeyim Değlsin Artık" diyen bir insana yazdığım şiirdir bu.Tabiki pişmanlıklarla geri dönüşler bir diğer gidişin habercisi olacağı için "Artık Yeter" lerden çekinmemek ve Asla kabul etmemek lazım bu aciz dönüşü.
İşin garip kısmı...
Burada da böyle birşeyler denedim.Biraz da kozmetik çalışayım istedim.Ortaya böyle birşey çıktı.
Herzamanki gibi tüm zemin ürün tasarım,dizayn çizimler fikirler herşey sıfırdan.
Tasarım 2 saat (ortalama)
Uygulama: 5 saat(ortalama)
Parçalar:
1:
2:
3:
4:
Final:
Kafamda oluşmuş bir kısa skeç desek sanırım yeridir.Pek yazarlığım yok ama bazen böyle geliyo bilşiler.
Birbirlerini geçmişte çok seven fakat kadının bir sabah erkeği habersiz ve sebepsizce terkedip gitmesi ve yıllar sonra tekrar karşılaşmalarını anlatan bir kısa skeç.
Konudaki ruha gerçekten...
Aslında tam olarak benlik birşey değildi bu çalışma.Ama PS de hiç böyle birşey denememiştim merak işte.
Aslında ben ürün reklamı yapmak istemiştim ama çalışma uçtu gitti.
Tamamen clipart çalışmasına döndü nedense, ürün kayboldu resmen
Burda şişe kapak su samlası su çizdim,birkaç efekt...
Düşündüm de 3dMax da çizilen şu modeller felan PS de yapılamaz mı?
PS nin felsefesi ve donanımına istinaden 3dmax daki gibi gerçekçi bir görünüm zor tabiki,ama yine de zorlarsak ps kapılarını açabiliyo bize.
Önce kendime kafamda bir model seçsem ve çizsem ,sonra bunun ışığıydı gölgesiydi...
Merhaba Arkadaşlar!
Bir başka interior çalışmam : )
Burada sizlere 2 günde tamamladığım çalışmayı takdim ediyorum.
Bu çalışmada yine hemen hemen herşey çizdim.Elbetteki tüm ürünlerin tasarımı zeminin dizaynı tamamen herşey hayal ürünü sıfırdan ve sadece kafamdaki ürünler.
Bu çalışmada tam...
Safari adında bir av tüfeği varmı bilmiyorum ama ben birtane çizdim...
Bunu netten bulup incelediğim 3 tüfeğe bakarak ve daha sonra hepsinin dizaynını karıştırarak çizdm.Esinlendiğim için çok üzgünüm aslında keşke kafamdan yapabilseydim ama hiç bir tüfeğe merağım olmadı ve çok detay isteyen...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.