Arama sonuçları

1. H

Hukuk İle İlgili Soru Ve Sorunlarınız

Bu başlık altında Avukat İnan Bey ve Arkadaşları grafikerlerin hukuk sorunlarını ,vakit buldukça yanıtlayacaklardır. Nasıl soru sormalı soru sorarken nelere dikkat edilmeli: Öncelikle haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bu sorununuzu beyan ederken açık, net ,sade ,anlaşılır bir üslub...
  2. H

MC4D Kamera Testi + Reklam Animasyon...

Çalışma komple sıfırdan yaratılmıştır. Aİ de iskeletlerini çizdim PS de RGB değerleri çektim ve ayrıca logoyu oluşturdum. MC4D de dolgu giydirme animasyon projesi oluşturdum ve 1 statik(sabit ana kamera) 2 dinamik( paralel 1 Target Null/paralel 2 Null) kamera kullandım. Son olarak projeyi AE...
  3. H

Hazır Montajlık Stüdyo Fonu+Bayan Kıyafeti Dahil

PSD-150 DPI- 874x1240 Studyo Fon +Bayan Kıyafet iNDiR şifre: grafikerler.org
  4. H

Hazır Montajlık Arkafonlu Kimono Kostüm

PSD-400 DPI-1401x2192 Kimono Kostum iNDiR şifre: grafikerler.org
  5. H

Altın Paket!! Tüm Markaların Vektörel Logoları Burada

Piyasadaki bütün markaların vektörel logolarını tek klasörlerde topladık ve sizlere sunuyoruz.Umarız işinizi görür... İçerisinde Aİ - EPS - CDR Formatlarında ve kategorilenmiş halde hazır vektörel logolar sizleri bekliyor... 104 AI Vektörel Logo 178 EPS Vektörel Logo 18 CDR Vektörel Logo...
  6. H

Hazır Montajlık Arkafonlu Gecekıyafetli Bayan

PSD- 250 DPI- 1255x1691 Gece Kiyafetli Kadin iNDiR şifre: grafikerler.org
  7. H

Harikulade Bir Çereve "Enigma"

PSD- 150 DPI - 1240x874 Enigma Cerceve iNDiR şifre: grafikerler.org
  8. H

Hazır Montajlık Arkafonlu Sindirella Kostüm

PSD | 230 DPI| 2132x2848 Cinderalla Hazir Kostum iNDiR şifre: grafikerler.org
  9. H

Hazır Montajlık Arkafonlu PSD Gelinlik

PSD-300 dpi-1727x2292 Hazir Gelinlik iNDiR şifre sorarsa: grafikerler.org
  10. H

Hazır Montajlık Bayan Bedenleri Yüksek Çöz.

Hazır Montajlık Bayan Bedenleri PNG 1210x2396-1900x1900 Hazir Bedenler Şifre: grafikerler.org
  11. H

10 Adet Hazır Montajlık Gelinlik

PNG-72 dpi Gelinlik iNDiR] şifre: grafikerler.org
  12. H

7 Adet Vesikalık Hazır Kostüm

1704x2272-1536x2048 Kostumler iNDiR Şifre: grafikerler.org
  13. H

8 Adet 200 dpi Vesikalık Arka Fon

8 adet vesikalık arka fon. 200dpi VESiKALIK ARKA FON şifre: grafikerler.org
  14. H

İşte Altın Font Paketi Tüm Marka Fontları Burada Mutlaka Bakın

Piyasada çoğu kredi ya da ücrete tabi olan fontları toparladık ve sizlere sunuyoruz.Tüm Marka Fontları burada ,sizler için seçtik "grafikerler.org" un bu hizmetini kesinlikle kaçırmayınız... Font nereye nasıl atılıp nasıl tanıtılacağını daha önce vermiştik konu olarak PS kısmında.Oradan...
  15. H

Grafik Prog.lardaki Font Sorunu Kaynağı Programsız Basit Çözüm

Merhaba arkadaşlar,bugün forumu gezerken bir konuya rastladım.Bazı arkadaşlar font klasöründeki fontların genelde grafik programlarında hepsinin çıkmadığını belirtmişler.Bu sorunun kaynağına değineyim.Bu çıkmayan fontlar genelde True Type fontlardır.Ve gerçekten de Photosop Ai ya da Corel gibi...
  16. H

Aİ-AE-MC4D .EPS Den Yaptığım Yeni Mac Animasyon

Netten indirdiğim .EPS formatlı MAC logosunu Aİ de açtım parçaladım MC4D ye aldım kaplamasını verdim animasyonunu hazırladım After Effect de birkaç düzenleme yaptım ve bitirdim.Kaliteli bir Mac reklamı oldu fikrimce :) Mac Logo Animasyonu... 2582999// HD Kalitede İzlemek için iNDiR rarlı...
  17. H

MC4D&PS Ortaklığı Mac Tiger Logo

Burada bir siteden indirdiğim eps formatlı dökümanı önce Ai de açıp parçalara böldüm oradan MC4D ye attım burada kaplama ve renklendirmesini yaptım oradan PS ye alıp zemine oturttum ve Logoların son halleri böyle oldu. Logonun Orjinal EPS formatı Mac1: Light2 Type:Paralel Shadow Map: Soft...
  18. H

Dekoratif Abajur Çiziyoruz(Pentool Çizim ve Çizime Derinlik Kazandırma Gridmod)

Bu oturumda yine Pentooll ile dekoratif bir abajur çiziyoruz artı çizime nasıl dersinlik verebiliriz bunu inceleyeceğiz.Yararlı olması dileğiyle. NOT: Dosya boyutları fazla olmasın diyerek hızlıca anlattığımdan dolayı bazı gözümden kaçan noktalar olmuş.Videoyu indirip uygulamak isteyen...
  19. H

Gridmod Pentool ile Kova Lamba Metal Demir Çiziyoruz

Bu ders PS de Gridmod Pentool ile genel çizimlere giriş ve çizgilere hükmetmeye nazır bilgiler içermektedir. Burada da bir kova bir metal demir ve bir lamba nasıl çizilir ,bundan ziyade çizgiler nasıl yaratılır,nasıl kontrol edilir bunlara değindik.Yararlı olması dileğiyle... Gridmod...
  20. H

PS Gridmod Pentool Çizimlerinin Püf Noktaları Kullanım Şekli Video

Piyasada halihazırda bulunan sayısız tutoriall lar sadece hazır örnekler üzerinde sizi yönlendirmektedir.Fakat PS Bu mudur? Değildir. İşe en baştan başlamak yerine ortasından başlamak yanlıştır.Örneğin kimse direkt liseden başlamamıştır eğitim hayatına. Bizim gayemiz de sizlere işi en...
Yukarı Alt